Andornaktálya – Elképesztő indulatoknak kell tombolniuk egy emberben ahhoz, hogy végül ne tudja megfékezni őket: ki tudja, K. László (31) mióta forralta már magában a bosszút, amikor elszakadt a cérna, és halálra verte egykori szomszédját, Sanyi bácsit . A rendőr évtizedes sérelmeit torolhatta meg a szülei háza mellett éldegélő öregen, aki szinte minden héten borsot tört a család orra alá. - Jó szomszédi iszony – summázta a felek viszonyát egy neve elhallgatását kérő szomszéd, aki évek óta aggódva figyelte a két család között dúló vitákat. – Múlt héten a télire bekészített tűzifájukat gyújtotta fel Sándor. De volt, hogy légpuskával fenyegette meg Laci szüleit, ha nem tetszett neki valami. Máskor pedig a szőlőtőkéiket csonkította meg az idős férfi.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Az ilyen gonosz dögök addig-addig hergelik a békés szomszédjaikat, amíg azoknál betelik a pohár és ez lesz a vége...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
igen??? és ezt a rendőr eldöntötte??? az öreg szerint meg lehet a rendőr volt gyökér és most igy utólag az öregnek volt igaza
hattorihanna
@excep: Egyiküknek sem lehet igaza,mert ha értelmes emberekről lett volna szó,nem lett volna szabad hogy évekig menjen köztük ez az adok-kapok.Vagy befejezni a másik cseszegetését,vagy elköltözni de egyik sem engedett,úgyhogy mindkettő hibás volt szerintem.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mindkét szomszédomat jól elvertem, semmi bajom nincs azóta velük.Igaz előtte sem volt.
Yoda69
Akarmilyen rossz is volt a viszony, ez a legrosszabb megoldas volt amit a rendor valasztott. Igy kap legalabb 10 ev fegyhazat, de az eletfogyti sem lehetetlen, mivel elore megfontoltan, kulonos kegyetlenseggel tette, es raadasul rendorkent, ami meg sulyosbit is a helyzeten.

Neki is ugy kellett volna tennie mint az oregnek: aprankent kibaszni vele.
soper
Látom senki nem tud elvonatkoztatni a rendőrtől. A foglalkozása rendőr. Egyébként két ember között romlott meg a viszony és csapta agyon a Sanyi bát. Nem azért ölte meg, mert rendőr. Ha történetesen tűzoltó lett volna, akkor most utáljuk a tűzoltókat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.