Szigorodik a szabályozás, februártól már nem csak itthon, hanem külföldön is csak Nemzeti Dohányboltokban vásárolhatunk majd dohányárut, amiket stílusosan Külföldi Dohányboltoknak fognak nevezni. Vagy Külföldi Nemzeti Dohányboltoknak. Összesen hat helyen nyílik Külföldi Nemzeti Dohánybolt. A városok kijelölésénél a szakértők figyelembe vették, hogy mennyi magyar dolgozik az adott városban, illetve azt is, hogy mi volt ősi törzsterület

Forrás: kozpontiujsag.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Én nem adnék tippeket idiótáknak, még komolyan veszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Ovastátok a folytatást is? Ha nem, olvassátok el!!!
A Tündik bündije
Ráadásul a rezsicsökkentést kiterjesztik a külföldön dolgozó magyarokra is. Mostantól az Ausztriában, Nagy-Britanniában, USA-ban stb. dolgozó magyaroknak csökkentett rezsit kell majd fizetniük az ottani közműszolgáltatóknak.

"Ez egy hatalmas lépés a rezsi elleni harcban." Fogalmazott Járóka Emil váltóőr, miután az összes Fidesz-szóvivő beteg jelentett. "Az Alkotmányunk elég erős és betonbiztos, a gazdaságunk pedig kellőképpen szárnyal ahhoz, hogy rákényszerítsük erre a lépésre az olyan ócska kis országocskákat, mint például az USA. Ne b@sz@kodjanak az ottani munkavállalóinkkal, ők magyar állampolgárok, számlázzanak nekik alacsonyabb rezsit!"
hajhagyma
és mi kőzzük van ahozz hogy én hol veszek cigit???
A Tündik bündije
@hajhagyma: Olvasd már végig, ez olyan hírcsárdás ökörség, de azért jó :-)))
dömdödöm
Ennek az a lényege hogy olyanok fognak tavasszal szavazni és a sorsunkról dönteni akikre
az itteni törvények és szabályozások nem vonatkoznak , ők megszavazzák mi meg szopogatjuk majd tovább jó alaposan a kerek nyalókát , de jól jártunk : -( drága anyám ! :-( :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.