Ha eddig nem tudta, mit is gondoljon az angyalok felől, most az angelológiával, azaz angyaltannal foglalkozó Renzo Lavator atya helyretette a dolgot.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Isten egyedül nem győzte a sok munkát. Ezért megteremtette magamellé az angyalokat, akik segítették az ő munkáját, megteremtették a harmóniát, elrendezték a családok apró-cseprő gondjait.
Elnevezte őket nagymamáknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@silber13:Amennyiben pro,vagy kontra,véleményt mondd az ember,legalább azzal legyen tisztában,mire,s kire,mihez adja voksát.Te barátom a nélkül léptél elő békebírói szerepkörben,hogy végig követted,volna a kommentek tartalmát,s útját-- már nem első esetben.A KERKA,nevezetű egyén,engem szólított meg egy témában,egy hónappal!!! ezelőtti mondanivalómhoz,szólt hozzá.Kérdeztem,hogy mi indította őt a rekommentre.Olvasd csak el mit írt?Találomra a keresőbe beírta az" Angyal" nevet és ezt adta ki!!!Ez a csaj hazudik--hát nem Angyali?Hogy miér? azt ő tudja(KERKA)Aki hazudik barátom,az más aljasságokra is képes.A témához@varrólány: fűzött megjegyzést ,amire a hazudós nem éppen irodalmi stiílusban válaszolt.Ezt méltánytalannak tartottam--és tartom is.Te ennek a személynek lettél fogadatlan mentora,és prókátora.Nem hiszem,hogy ,ne tudtad volna mit vállaltál---de lelked rajta!Üdv---hadsereg!
silber13
@martinpalermo: Ez az én véleményem volt. Kéretik nem beledumálni.
silber13
@martinpalermo: Most játszod a fogadatlan prókátor szerepét? Nem értelek, miért! Mondtam, ez az én saját véleményem. Azért mondtam, ez két hölgy eltérő véleményének az ütközése.Nem lett névemn nevezve senki és te sem lettél megszólítva! Kérlek ezt vedd figyelembe!Nem kértem a nekem cmzett megjegyzésedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.