A szilveszteri bulik hangulatosak, de izgalmasak is lehetnek, főként ha ott van a férj/feleség és a szerető(k) is. Ha a szerető a baráti társaságba tartozik, akkor elég nehéz lesz elkerülni a közös ünneplést és nem is biztos, hogy mindenki elakarja kerülni. Szilveszteri...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@cikk: Szia! Én csak jó szilveszterekről tudok írni, lánykoromban nagy baráti társasággal. :-))Azok voltak az igaziak, volt olyan év vége ,hogy hajnalban már nagy hóban mentem haza. Ennek igazából nem nagyon örültem De nem szeretem az év végét olyan kötelező jókedvnek kellene lenni nagy készülődéssel. Szeretős szilveszteren nem voltam!
Van amikor a pót szilveszter jobban sikerül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikk
@A Tündik bündije: öööö lassan nem tudom követni :)))))))))
A Tündik bündije
@cikk: Hát vagy az egyikkel, vagy a másikkal kell átszeretkezni magad éjfélkor az újévbe, amelyik kevésbé üti ki magát :-)))
varrólány
Ha meg már a hölgy is illuminált állapotban van, akkor már ő sem tudja melyik a szerető, melyik a férj.:-))
cikk
@A Tündik bündije: @varrólány: Igazatok van csajok :)))) Élni tudni kell :))) Van egy olyan érzésem, nekem ehhez képest uncsi lesz a szilveszteri buli :)
varrólány
@cikk: Ha a párom barátjához elmegyünk akkor tuti belém erőszakolnak sok italt , vagy legalábbis próbálnának. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.