A tömjénben található anyag, amely illatgyertyák gyakori összetevője, elpusztítja a nehezen kezelhető tumorsejteket – derül ki egy friss kutatásból.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Valóban, de a tömjén egyes alkotó elemeinek, pl.: az incensolnak a hatása eufória kiváltás, szorongás és depresszió csökkentés .A tömjént pszichoaktiv drogként is emlegetik.
nezelodo
Mit gondoltok, miért használja a Katolikus Egyház? Más kérdés, ha a tumorsejtek ellen is jó, miért nem a betegágynál használja a pap, hanem a temetésen? Már hallom a rossz májúakat, hogy a temetés jobban jövedelmez.
csa-csa
@nezelodo: először is így igaz! a temetés jobban jövedelmez.
másodszor ha ez igaz miért van még mindig ennyi rákos beteg?
bár az orvosok abból is megszednék magukat!
silber13
@csa-csa: Szerintem meg az egyházi temetés csak akkr jövedelmező, ha a temetés előtt, vagy után szinte kötelező érvénnyel gyászmisét mondatnak az elhunyt emlékére és a lelkiüdvéért. Ott aztán mindent felszámolnak a meggyújtott gyertyák mennyiségétől az orgonahasználatig, a mise milyenségétől, a harangozás időtartamáig, mindent!
Pálinkafőző Rézüst
A Zsótinak? Na annak tényleg megdöbbentő hatása van.
bukfenc
Évek óta használok füstölőt, de ez nekem is újdonság volt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.