A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikk
@varrólány: Két hetet lazán el tudnék tölteni L.A.-ben, de akár többet is. :) Mi a véleményed, elutaznál pár hétre az USA valamelyik részére?
varrólány
@cikk: Olyan részére ahol nincs sok ember , szép a táj. Nem tetszik a felhőkarcolós látvány, inkább valami természeti szépségű helyre amit még nem rontottak el az emberek. IIyen szinten élményvadász vagyok.:-))
cikk
@varrólány: Ilyen helyet nem könnyű találni, de azért még akadnak szép tájak szerencsére. :) A zsúfolt utcákon is jó lehet sétálni, persze annak más a hangulata, de ha ráhangolódik az ember, az is élmény lehet. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.