Megpakolt autóval, hatalmas bőrönddel jött vissza szülei vidéki otthonából Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija, aki mielőtt hazament volna, megállt egy áruház előtt, és ekkor történt a baj - olvasható a Blikkben.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
azért színésznőnek mondani ... enyhe túlzás
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@Január: magukat adják ? akkor minek ilyet forgatni ? kimész az utcára vagy bemész a munkahelyedre ,elmész a baráti társaságodba és mindenki magát adja .
Január
@dömdödöm: Erre a választ a tv. csatorna tudja, hogy miért forgat ilyet. Lényeg, hogy a rengeteg reality sorozatban amatőr szereplőket foglalkoztatnak, valószínű, mert kevesebbet kell nekik fizetni, mint egy színésznek.
dömdödöm
@Január: hát elég xar ügy mert hol van ebben bármilyen művészet vagy valami hasonló ?
kár a filmért ,vagy sírnak a bit-ek :-(
keresztapa
@Január: Én személyem nem azon van kiakadva, hogy magukat adják, hanem a "színész" néven. Aki saját magát adja az miért színész? Az nem játszik szerepet, hanem adja sajátos természetes emberi mivoltát, ez az "ember"! aki nem saját magát adja, hanem egy más személy, viselkedési szokásait, mondandóját tanulja, mutatja be, és aszerint viselkedik előadásban, az a színész!.
dömdödöm
Fel kell lendíteni a textilipart és a nagyon mélytárnás bányászatot , a szóbanforgó "művész" hölgyeket urakat szeretnénk látni a szövögép mellett és a csillék mögött izzadni aztán lehet forgatni hobbiból :-)
sokanvagyunk
Valaki csak "adta magát" - buli van címszó alatt. - Lehet, az elkövetőnek is annyira büdös a tényleges munka, mint neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.