Hajléktalanként 630 millió forintot nyert Andraschek László. Azóta betörtek az otthonába, és még az autója is az árokban kötött ki – olvasható a csütörtöki Borsban.

Andraschek László, aki arccal, névvel felvállalta, hogy 630 milliót nyert a Skandináv lottón, azon pedig meglepődött, mekkora felhajtás lett ebből.

Tarjányi Péter biztonságpolitikai és rendőrségi szakértő szerint Lászlónak főleg a szélhámosokra és a csalókra kell most odafigyelnie.

- Értek minket zaklatások, sokan követeltek tőlünk pénzt, így inkább elköltöztünk. Egy hét múlva be is törtek a lakásba. Biztosan azt gondolták, milliókat találnak, de egy fillért sem hagytunk ott – mesélte a Borsnak a férfi felesége, Anikó.

A nyereményből vásárolt autó egyébként egy szerencsétlen eset miatt került árokba, a férfi ugyanis nem húzta be a kéziféket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Dr plágium: Ok. azért törtek be, mert a rabló nem tudhatta, hogy elköltöztek, nyílván nem verték nagydobra.
Ez a különbség a világ gazdagabbik fele és Magyarország között. Ott büszkén vállalhatja valaki a nagy nyereményét itt 200 Ft-ért belemeríthetik a kést.
Magyarország ebben is jobban teljesít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Nagy Pintéres a közbiztonság még a hajléktalanhoz is betörnek a kocsiját meg fellökdösik
a szemetek
bretagne
Kicsit fura a történet. Mintha nem is lenne igaz.
lenhardtibolya
Nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni a személyét. Kár, hogy senki sem hívta fel rá a figyelmét ennek az őszinte embernek, hogy baj lehet, ha felfedi kilétét.
human
Múltkor eszembe is jutott, hogy jó lenne, ha valaki segítene ennek az embernek abban, hogy ne váljon csalók áldozatává. A betörés egy dolog. Elvisznek pár százezret. A legnagyobb csalók ügyvéddel jönnek. Befektetést kínálnak, tengerparti nyaraló résztulajdonlását stb. Aztán elszelelnek a milliókkal. Volt olyan nő akitől tízmilliókat szedtek ki arra hivatkozva, hogy rontás van rajta és hogy az ők levennék. Pedig ez még egy átlátszó történet is volt, mégis bekapta a horgot.
martinpalermo
Ennyire egy hajléktalan alkesz sem lehet hülye--hogy ne tudta volna mi vár rá-amennyiben közzéteszi nyereményét.TV.ben már láttam,hogy lakást autót vett márkás kerékpárt stb.És alapítványt akar létrehozni az alkoholisták megsegítésére,mert ő is függő.Nemes cselekedet----de félő,hogy nem marad pénzed arra:Már amennyiben valós e történet?!
Dr plágium
Abba a lakásba amiből kiköltöztek miért törtek be? Az a betörő sem normális :)
@dömdödöm: a kocsi a veje hülyesége miatt ment az árokba..nem húzta be a kéziféket :)
Január
@Dr plágium: Ok. azért törtek be, mert a rabló nem tudhatta, hogy elköltöztek, nyílván nem verték nagydobra.
Ez a különbség a világ gazdagabbik fele és Magyarország között. Ott büszkén vállalhatja valaki a nagy nyereményét itt 200 Ft-ért belemeríthetik a kést.
Magyarország ebben is jobban teljesít.
verőce21
Betörnek mindenhová manapság, nem kell ahhoz többszörös százmilliomosnak lenni, sajnos!
Pár hete az egyik szomszédomhoz törtek be négyen úgy, hogy kivágták az ablaküveget a rablók, betettek egy kisgyereket, aki kinyitotta belülről a kaput. A szomszédék meg sem mertek moccanni a házban, én hívtam ki éjjel kettőkor a kommandósokat. Mind a négyet elkaptuk, az okozott kár 650 ezer Ft!

(természetesen a biztosító nem fizetett nekik, mondván az ablak a járdaszinthez képest! 2,0 m(!)-nél alacsonyabban van!)
Hugenotta62
Ez az egész lottó milliomos történet csak kamu. Lehet, hogy az ember hajléktalan , és pár tízezerért eljátszott valamit a médiának. Kissé furcsa, hogy most minden zokszó nélkül nyilvánosságra hozzák a" lottó milliomos " személyét. Máskor meg senki nem tudhatja ki az, ha van egyáltalán.Ez egy jó reklám fogás a Szerencsejáték-nak, biztos kezdenek rá jönni az emberek, hogy a lottón csak a kibocsájtó nyerhet. Az meg ki lenne más, ha nem az állam?
levarosbukta
Mondtam én hogy az egész történet kamu!
verőce21
@levarosbukta: (12:47) Természetesen sok igazság van abban amit írsz, de az szomorú lenne, ha csak most kezdenének rájönni az emberek, hogy nem nyerhetnek a lottón! :(
Egyébként is összesen 60-70%-nyi az államé belőle. :)

(Megfigyelhető, ha kivesznek egy 2-3 milliárdos főnyereményt, a rákövetkező héten azonnal újra van telitalálat, odaadnak valakinek egy kisebb 50-60 milliós "főnyereményt" . Mindig csak a nagy nyeremény utáni egy-két hétben érdemes lottózni, mert akkor "szabad a gazda"!)
Dr plágium
Nem rabolták ki, csak betörtek a régi lakásukba.
POBOTHNK
El kellett terelni a figyelmet a másik szerencsejátékosról.
Desischado
Szerintem is kamu! Lekvárosbuktának lesz igaza!
mariaberta
Mert nem vitte át a pénzét Ausztriába és nem tette be egy osztrák bankba. Ott megőrizték volna, meg a titkot is, mert az ugye létezik éppen nemrégiben győződtünk meg erről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.