Hajléktalanként 630 millió forintot nyert Andraschek László. Azóta betörtek az otthonába, és még az autója is az árokban kötött ki – olvasható a csütörtöki Borsban.

Andraschek László, aki arccal, névvel felvállalta, hogy 630 milliót nyert a Skandináv lottón, azon pedig meglepődött, mekkora felhajtás lett ebből.

Tarjányi Péter biztonságpolitikai és rendőrségi szakértő szerint Lászlónak főleg a szélhámosokra és a csalókra kell most odafigyelnie.

- Értek minket zaklatások, sokan követeltek tőlünk pénzt, így inkább elköltöztünk. Egy hét múlva be is törtek a lakásba. Biztosan azt gondolták, milliókat találnak, de egy fillért sem hagytunk ott – mesélte a Borsnak a férfi felesége, Anikó.

A nyereményből vásárolt autó egyébként egy szerencsétlen eset miatt került árokba, a férfi ugyanis nem húzta be a kéziféket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Dr plágium: Ok. azért törtek be, mert a rabló nem tudhatta, hogy elköltöztek, nyílván nem verték nagydobra.
Ez a különbség a világ gazdagabbik fele és Magyarország között. Ott büszkén vállalhatja valaki a nagy nyereményét itt 200 Ft-ért belemeríthetik a kést.
Magyarország ebben is jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Mondtam én hogy az egész történet kamu!
verőce21
@levarosbukta: (12:47) Természetesen sok igazság van abban amit írsz, de az szomorú lenne, ha csak most kezdenének rájönni az emberek, hogy nem nyerhetnek a lottón! :(
Egyébként is összesen 60-70%-nyi az államé belőle. :)

(Megfigyelhető, ha kivesznek egy 2-3 milliárdos főnyereményt, a rákövetkező héten azonnal újra van telitalálat, odaadnak valakinek egy kisebb 50-60 milliós "főnyereményt" . Mindig csak a nagy nyeremény utáni egy-két hétben érdemes lottózni, mert akkor "szabad a gazda"!)
Dr plágium
Nem rabolták ki, csak betörtek a régi lakásukba.
POBOTHNK
El kellett terelni a figyelmet a másik szerencsejátékosról.
Desischado
Szerintem is kamu! Lekvárosbuktának lesz igaza!
mariaberta
Mert nem vitte át a pénzét Ausztriába és nem tette be egy osztrák bankba. Ott megőrizték volna, meg a titkot is, mert az ugye létezik éppen nemrégiben győződtünk meg erről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.