Olyan sok pénzbe kerül a rezsi és a gyógyszerek, hogy nagyjából 3.000 forintja marad egy hónapra, amiből ételt vehet – árulta el a TV2 Aktív című műsorában a színész.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Sajnálom szegényt, az tény. Csak ilyenkor mindig felvetődik bennem ami sok-sok zenésznél is, akik rendkívül alacsony nyugdíjból élnek, hogy vajon hogyan adózhattak. Biztos, hogy amikor Paudics topon volt, jobban élt. De azt sem értem, hogy gyógyszertámogatást is kaphatna a jövedelme meg tartós betegsége kapcsán, miért nem él vele? Rezsitámogatást azt nem kaphat, mert azt a jobban teljesítő Fidesz eltörölte, egyre jobban vitte le a támogatás összegét, majd amikor már csak 300 forint volt, el is törölte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Egy szót nem hallottam, olyan halk. :-(
De azt rebesgetik hogy mikor jól ment a szekér, akkor bizony millákat kártyázott el. Sajnálatra méltó , hogy ilyen emberek panaszkodnak.
vukkocska
Sajnálom szegényt, az tény. Csak ilyenkor mindig felvetődik bennem ami sok-sok zenésznél is, akik rendkívül alacsony nyugdíjból élnek, hogy vajon hogyan adózhattak. Biztos, hogy amikor Paudics topon volt, jobban élt. De azt sem értem, hogy gyógyszertámogatást is kaphatna a jövedelme meg tartós betegsége kapcsán, miért nem él vele? Rezsitámogatást azt nem kaphat, mert azt a jobban teljesítő Fidesz eltörölte, egyre jobban vitte le a támogatás összegét, majd amikor már csak 300 forint volt, el is törölte.
kiskutyauto
Semmi baj, már itt a rezsihős, jön a rezsiharc és vele a kánaán... megvédjük... csak egy kicsit kell már kibírni... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
miazavalami
@vukkocska: Láttad te vagy valaki a nyugdíjszelvényét?
bretagne
Én elhiszem, hogy alig tud megélni a nyugdíijából. Csak megnyugtatásként: nincs egyedül. Nagyon sokan nyomorognak.
bretagne
@vukkocska: Én is sajnálom. De én ismertem abban az időben is, amikor bárjuk volt.
Abból tehetett volna félre, mert az nagyon jól ment.
dr. prédikátor
A szórólapozásból meg a plakátragasztásból lehet mellékest keresni!!!Nagyon sok embernek még ennyi se jut mint neki!!!
mariaberta
Meg kell mondanom, szerettem és szeretem ahogy azokat a régi dalokat előadta, természetesen a színdarabokat is, amikben játszott.Hogy voltak az életében buktatók? Kiében nincs? Csak van aki megbirkózik vele, van aki nem, különösen, ha még egy olyan betegség is társul hozzá, amiből nehéz a teljes gyógyulás.
Ha néha odatévedek az u.n. "Muzsika"TV-re, csodálkozom azon, hogy ott Paudits Bélára nincs szükség, de nyomják az olyan gagyi műsorokat, ahol gyenge amatőrök roppják a primitív táncokat, éneklik a "lakodalmasokat". Szerepeltetnek Győzikéket és hasonlókat.
silber13
@miazavalami: A haknipénteket ne számold ide, mert azok nagy részében zsebből kerültek kifizetésre. Papir meg nem volt, éppen úgy mint a zenészeknél! A szinházi fizetésekről meg lehetne beszélni!!
csikknorisz
Ez nem újdonság, jópár éve panaszkodik már a médiának.
miazavalami
@silber13: Lett volna miből spórolni, ha előre gondolkodik. Jó páran járnak ebben a cipőben. Ez mit sem von le abból az értékből amit nekünk közönségnek nyújtottak.
A Tündik bündije
@miazavalami: Jól tudod. Egy - valamikor a Madáchban dolgozó - ismerősöm szerint '92 körül púposkodott azzal, milyen jól fial a new yorki meg az amszterdami gyémántbiznisz, és milyen jó, hogy beszállt társnak. Akkor mondták, hogy százezrek mentek el nála egy este piára meg kártyára.
miazavalami
@A Tündik bündije: A siker és a pénz megszédítette őket. Hol vannak az akkori barátok?
vukkocska
@miazavalami: nem láttam, de alapvetően nem szoktam kételkedni abban, amit mások mondanak. Azt meg kell szolgálni :)
miazavalami
@vukkocska: Akkor te is olyan vagy mint én. Mindent elhiszel..., egy darabig.:-)
vukkocska
@miazavalami: Hát legalábbis addig, amíg az ellenkezőjéről meg nem győződöm. Ez alól kivétel a jó hír. Azt azonnal "beveszem".
miazavalami
@vukkocska: Engem rézüst szokott megvezetni...:-)
vukkocska
@miazavalami: a Pálinkafőző??? ezen csodálkoznék :)
miazavalami
@vukkocska: Például elhitette velem , hogy Luiginek a volt avatarja egy autó emblémája...
Rajtam röhögött mindenki. :-))
A Tündik bündije
@miazavalami: Egy kollégám szerint csak borbarát van, bajbarát sincs. Szerintem nincs igaza, csak Pauditsnak mindössze az előzőekből jutott.
miazavalami
@A Tündik bündije: Szerintem sincs igaza. Igaz nekem borbarátaim nincsenek... :-)
verőce21
Antal Imrének is elment minden pénze a fiúkra...
hattorihanna
@verőce21: És?Neki legalább volt humora,ellentétben ezzel a majommal.
szaboria1
@vukkocska: Sokszor meg írtam sajnos amikor 1988-ban bevezették az szját akkor a művészekre más rendelet volt és ezt csak nagyon későn módosították így most csak a befizetett összeg után fizetik a nyugdíjat.
szaboria1
Kérdésem neki volt lemeze amin énekelt annak van jogdíja abból Ő nem kap?
lenhardtibolya
Sajnálom Pauditsot, legalább annyira, amennyire ő sajnálja a többi szegényt... Mellesleg nem hiszem el, hogy ételre ennyi pénze van, és sehonnan nem kap segítséget.
ila51
@hattorihanna: ...Igen , Ő bűbájos volt
tivoli
Az ő baja. Sok fénylő csillag végezte már a híd alatt. Nála szebbek, jobbak.
creativehun
Ő egyike azoknak a sokaknak ebben az országban akiknek nagyon rosszul megy! Viszont egyike azoknak a nagyon keveseknek akiknek valamikor nagyon nagyon jól ment.Ezt nem sokan mondhatják el magukról!! Sokan úgy élik le egész életüket,hogy egy napra sem volt olyan életük mint Paudits Bélának...persze róluk nem cikkeznek ..mert Ők a szürke tömeg!!!
Desischado
Azért tudna segítséget kérni, de nem értem, ha valamikor jól ment neki, miért nem tartalékolt?
szaboria1
@Desischado: Volt neki egy Haló Bárja a Király utcában akkor nagyon ment a szekér de aztán valaki vagy valakik a bejáratár fel robbantottál na akkor zakkant meg. A másik sok művész mindig is bohém volt csak a mának élt.
Dr plágium
Költözzön az ötkerbe...ott kurvára támogatják a nyugdíjasokat. Havi 11 ezer fűtéstámogatás, ingyen krumpli, hagyma, alma meg még sok minden...
Naki
Annak idején kellet volna gondolkodnia, hogy a későbbiekre tegyen félre, azon kívül amióta ennyire kevés pénze van élelemre, egész szépen meg hízott. Már nem úgy néz ki mint a halál f@sz@...
DogAdventures
"Csodálkozol a kokainistán,
s nem érted?
Gondolkozzál az okain is tán -
s megérted!"
Kosztolányi Dezső
kukac50
Hány nyugdíjas és rokkant nyugdíjas van az országban aki ennyiből él.
Ez az országunk szégyene.
keresztapa
@kukac50: Paudics Béla nem az ország szégyene, A saját könnyelmű életvitelének a következménye, nem volt tudomása arról, hogy ha magasra jut akkor is fizetni kellene, nyugdíjalapot, csak zsebbe rakott jövedelem után, nincs nyugdíj. Szellemi tevékenység, most éljen úgy ahogyan fizetett!
análisdrabális
Nos bélusom. Engem kivágtak köz"munká"-ról, nem nem tűrtem hogy állatnak nézzenek. 2014.02.08- óta vagyis azóta hogy megkaptam az utolsó "fizetésemet" és kifizettem a számlákat 0 azaz NULLA forintból élek naponta.
Ma voltam kukázni, szerencsére találtam ehető kenyeret. Víz,áram,gáz, net addig lesz amíg ki nem kapcsolják.
Szóval bélusom, nem kellene rinyálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.