Magyarország ‒ Józan ésszel szinte felfoghatatlan az a ballépéssorozat, ami a paksi atomerőmű bővítését kíséri. A titokban letárgyalt, majd megkötött egyezmény, az adatok tíz évre való titkosítása és gyors megszavaztatása rosszat sejtet. Ha igaz lenne az a kormányzati érvelés, hogy ez az évszázad üzlete, akkor minden sarkon ez lenne kifüggesztve, mint hajdan a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. De lássuk a parlamenti szavazás időpontját!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a paksi szerződés annál drámaibb jelentőségű lesz, minél több részlet szivárog ki. Szinte emberi ésszel felfoghatatlan, miről szól IGAZÁN ez az egyezmény, ami a magyarországi áramellátást hogy úgy mondjam, örök időkre az oroszok kezébe adja.

A szerződés keretet ad nem csak Paks 2-re, hanem az oroszok igényeitől függve Paks 3 és 4-re is!

Tudja a magyar NÉP, hogy miről van itt szó?

Tény, hogy Orbán a pult alatt elcsencsélte Magyarországot...

Aki LEGKÉSŐBB most nem kezd el gondolkodni a következő választás egyedülálló, egyszeri és ebben az összefüggésében soha többet nem megismétlődő, történelmi lehetőségén még talán utolsó percben leválasztani ezt a kormányt, hogy a következőnek módja legyen valahogy kibújni ebből a szörnyű dologból, amennyiben ez még egyáltalán lehetséges.

Egy ILYEN jelentőségű helyzetben minden az Ellenzéki Összefogással szembeni esetleges kétség, rosszindulat, mesterségesen szított felhánytorgatás, bizalmatlanság, minden bizonytalanság teljesen irreleváns, mert se így, se úgy NINCS MÁS VÁLASZTÁS, kizárólag ők tudják visszafogni a megvadult lovakat! CSAK ŐK! Okos, intelligens, nagyon jó politikusok, meggyőződésem, hogy bízni lehet bennük. Semmi más most nem ilyen fontos, mint pont ez a szerződésügy! Tovább kell nézni a tányér peremén! Az a a Fidesz kormány, az az Orbán, aki egy ILYEN drámai helyzetbe sodorja hazánkat, semmi további sanszot nem érdemel!

ERRŐL VAN SZÓ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.