Négy éve új magyar csillag tört be a pornóiparba. Esther Bible a szakma élő klasszikusának filmjében tűnt fel, családja mégsem büszke rá. Apja fontos ember, egy Balaton-felvidéki falu polgármestere.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Szegény nem kapott trafikot , nincs műkörmös végzettsége így föld sem jutott neki . Nem szőke és nem szóvivő .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
majd ő énekel a parlamentben duóban a duródórával a Krasznai helyett
Dr ATEISTA
@Levrone: Ne izgulj, nem mindegyik lány, nő, asszony ilyen! Jól is néznénk ki!!??!?
Fradigege
Otthon is ezt látta. Mincsodálkozunkba'meg!!! Család centrikus nem lesz az biztos. Egyszer majd úgy marad, aztán apuka nevelgetheti a kis fattyút.
Levrone
Dr ATEISTA: tudom-tudom, nem is akartam, hogy ez jöjjön le a kommentemből, sorry. :-) Én is eddig viszonylag rendes csajokkal találkoztam, nem volt gond egyikkel sem. :-)
nehogymá
@Levrone: nehogymá megsértödj,poénkodtam.a 2o% a hozzászólásod saccolt része,ami rólad szólt.ez dicséret!( a pornós részt betudom annak,hogy mindenben alapos vagy,utána nézel a témának) amugy a fiam 18 ,van ideje összeszedni magát.
Levrone
nehogymá: jaaaaa, bakker el nem tudtam képzelni, mire érted... :-) Isten ments, nem vagyok egyáltalán sértődős, sőt... :-) Nyugodtan lehet osztani, ha úgy kívánjátok... :-) De foglalkozzunk a kormányváltással, hátha összejön... :-) Ja, igen, hát 18 évesen még tényleg nagyon egoista tud lenni az ember, aztán továbbfejlődik. Akkor én is azt hittem, enyém a világ, de ezzel majd' mindenki így van szerintem. Mindenki volt 1x fiatal, csak nem mindenki növi ki... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.