Budapest – Közel hárommillió forint és fontos dokumentumok tűntek el végleg Welsz Tamás (†41) érdi házának mobil széfjéből – tudta meg a Vasárnapi Blikk. Mint azt lapunk korábban megírta, a vállalkozó halála után valaki kiürítette a lakás páncélját, amelyben nagyjából 20 millió forint értékű valuta, egy Rolex, egy Omega és két másik nagy értékű karóra is volt, néhány fontos irattal együtt. Úgy tudjuk, a rendőrök végül néhány nap után nyomára bukkantak a széf tartalmának, ám az nem volt hiánytalan. Jó néhány olyan papírnak is nyoma veszett, amelyekről Welsz vallomásában említést tett, valamint körülbelül hárommillió forint is eltűnt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
el tűnt a " Politika rejtélyes bugyraiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Nem, hanem Nagy Sándorra, Alexandroszra gondolt Perfekt. Sértés lenne a nagy hódítót ehhez a csuti huladékhoz hasonlítani, bár gyanítom, te is csak poénból írtad!
Vigyük amit lehet! Ami a széfet illeti, engem azok az iratok érdekelnének, ahol fehéren feketén le van írva, kik az adócsalók, és kiknek vannak gyanús ügyleteik! Vajon miért is kellett mindent eltűntetni? Vajon miért? Van rá egy ötletem!
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: asszem nem értetted...:)) Mégecce : Don nagy sándor... (nevét most szándékosan kicsivel) Kapisi?? :))
lajospapa
Egy igaz van az ügyben: semmi nem igaz!
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Hát persze, hogy capisco! (nevet) És igazad van, Rézüst! Bár ő csak szeretne olyan Don lenni!
tavaszi
a mór megtette kötelességét----a mór mehet--------a mór elment. szerintem, lecsengett a kassza. nem is végezhette ágyban párnák között. szerintem kormánytol függetlenül...a valódi okokat senki...semmikor nem fogja megtudni.----most mondjam azt,hogy engem nem is érdekel?-------tényleg nem érdekel, de a simon "úr " esete sem.
labos
Persze, leltárt vezetett weisz, hogy tudják mi volt benne? Nagyon kamu szagu bulvár cikk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.