Ismét ott lehet a legrangosabb futballeseményen Orbán Viktor. A Bors információi szerint ugyanis a FIFA meghívta a magyar miniszterelnököt a világbajnokság döntőjére, amelyre fia, Gáspár is elkísérheti. Akár a világhírű Copacabana strandon is barnulhat majd júliusban Orbán Viktor, a Bors információi szerint ugyanis a magyar miniszterelnököt is meghívták a Rio de Janeiróban rendezendő világbajnoki döntőre. Orbán fociimádata közismert, így nem volt meglepő, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) meghívót küldött a kormányfőnek az elődöntőkre és a döntőre. Orbán 2010-ben Dél-Afrikáig utazott a finálé kedvéért, de az előző tornákon is rendre részt vett a döntőkön. Hogy most az elődöntőkre is kilátogat-e, azaz hosszabb időt tölt-e Brazí­liában, azt nem tudni. Lapunk megkereste Havasi Bertalant, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetőjét, aki kérdéseinkre csupán annyit válaszolt: minden a nyári politikai menetrendtől függ. A meghívó egyébként két főre szól. Úgy tudjuk, Orbán most Gáspár fiát viszi magával. Hiá­ba azonban a VIP-meghívó, a kiruccanás így sem lesz olcsó mulatság az Orbán családnak. Információink szerint ugyanis a FIFA – hasonlóan a dél-afrikai döntőhöz – csak az egyéb költségeket állja, tehát például a szállást, a belépőket és a helyszíni közlekedést. Az odautazást már a meghívottaknak kell megoldaniuk. Két fő részére – július közepére – Rio de Janeiróba és vissza a legolcsóbb repülőjegy 1 millió 20 ezer forintba kerül. Kérdés, hogy a miniszterelnök személyi biztonságáért felelős Terrorelhárítási Központ küld-e ki embert Orbánnal, amennyiben utazik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@spu00: A nyomorgók nem tolnak semmiféle kocsit a plázákban, élelmiszerláncokban mert oda be se mennek, mert nincs még buszjegyre sem pénzük.
Akiket ott lát min.munkahellyel rendelkezők - na nem közmunkával mert az a számlákra elég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@bundi: Csak tudnám, hogy egy szellemileg visszamaradt agymosottnak miért magyarázkodsz ???
Halszem
"Orbánt meghívták a foci-vb-re"

Valakinek a rendőrlovak után a szart fel kell takarítani! :-)
2harmad
Csak a foci! Az ország meg le van ejtve!
tavaszi
@postamester: istenkém, látom szeretsz velem beszélgetni..de csesztetni még jobban ...hidd el jót múúúlatóók...és dafke ...híííííííbásan iróóók...
tőlem le is osztályozhatod...gyerekes vagy ...ez itt nem a helyesíííííííííííííírásrol szoóóól...
szerintem kibeszélgettük magunkat ápr. 6 előtt. ---inkább készülj 2018-ra ...na szia te doktor agyas helyesírásfelügyelőbiztos ...
postamester
@tavaszi: Kicsike népmüvészeti cserépedény !!!
Nem hogy megköszönnéd, hogy figyelmeztetlek,
ha nem megy, kérd meg a társaságodat, hogy
írják le helyetted...Te nem direkt irsz helytelenül,
hanem a vérdben van a rosszindulat,...és már
többen is megkértek rá, hogy a cikkel foglalkozz, ne a
többi normális kommentelövel...
Persze nem mindig engedik az ápolók..., megértem...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.