Alaposan átalakul a magyar légierő. Két év múlva akár már háborúba is mehetünk a Gripenekkel. Ezért közel 3 milliárd forintért vásárol most az állam lézerirányítású bombákat a vadászgépekre.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha háborúba megyünk remélem jól szétnéznek, nehogy rossz irányba támadjuk.
Az üres tekintetű Hendét meg, ha Istent ismernek takarítsák el. Kétlábon járó katasztrófa ez az ember. A kormánypártiak sem hihetik, hogy ez megállja a helyét egy konfliktus helyzetben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@világlátó: Maximálisan egyetértek Veled, de a kisördög a következőket mondatja velem:
"Kár minden kidobott milliókért, amit fegyverekre költünk, amikor itt a TEK."
A TEK nem ér rá csip-csup ügyekkel foglalkozni, ezer a dolog!
www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/orban-viktornak-uzent-a-kilakoltatott-10-gyermekes-anya
www.beol.hu/bekes/kultura/tek-akcio-a-muszaki-egyetemen-beindult-a-memgyar-461063
...és így tovább...
"Inkább a katonaorvosi, járványvédelmi, vízellátó, mentő-mentesítő részlegeket kell a mai kor igényeinek szintjén tartani,..." Minek? A tavalyi hóhelyzetet sem tél tábornok és olajszőkepintérsanya oldotta meg, hanem a MINISZTERELNÖK ÚR, miután addig nem mertek egy lapát havat sem arrébb tolni, amíg a nagyvezír ki nem adta az ukázt!
bakegya
HOzzánk pl se mentő se tűzoltó nem jön fel-na legalább ebből kimaradunk!
világlátó
@m.macskosz: Örülök támogató hozzászólásodnak. A TEK. a rosszindulatuak szerint OV.magánrendőrsége. Hát ne az legyen. Amíg senki nem szól erről semmit, ez így is marad.A rendőrség is komolyabb átvilágítást igényelne.A honvédség pedig különösen. Talán most hogy kiebrudalják őket a Balaton utcából, átteszik őket Székesfehérvárra, ez hozhat némi változást. Jól emlékezem még a HM1., HM2.,a HM3.-ra no meg a több alintézményre Budapesten.A fehérvári katonai objektumok ezelőtt 30 évvel jól felszerelt, komfortos bázisnak számított, ez a kis létszámú katonai vezetés jól elfér ott valamennyi intézményével együtt. Hogy ez nem tetszik néhány tábornoknak és a miniszter úrnak?
Majd megszokják.Komolyra fordítva.A véleményemet továbbra is komolyan gondolom.
Afganisztán, ahogy már több évtizede sokaknak sem sikerült, most sem lesz egy demokratikus állam, ahol a megválasztott kormánnyal elindulhat végre a normális fejlődés útján.Ahogy Irak sem, de látszik, Szíria sem.Onnan haza kell hozni az idegen katonákat, helyette ott és most fel kell ajánlani humanitárius szolgálatot, katonaorvosokat, vízellátó pontokat, BÉKÉS szolgáltatásokat az afgán népnek és azok választott területi vezetőinek, akikről tudjuk, inkább hadurai egyes körzeteknek, semmint demokratikus körülmények közepette választottak. Most ebben a kérdésben is a nemzeti függetlenséghez kell közelíteni, de ugyanakkor felajánlani a tagságunkból fakadó szerepvállalásunkat. Ez a NATO felé is, a most öszödön átadott vezetői feladatok kapcsán a visegrádi katonai csoportosulásnál is. Miniszterünk sajnos nem tud leszokni harcias modoráról, mert bejelentette hogy nem lehetünk közömbösek az ukrán - orosz konfliktusban sem.Pedig itt is a békés segítőszándék szükséges. Most arról tárgyalni, hogy milyen " harccsoportot " tudunk mi négyen felállítani és bevetni, ráadásul az ukrán vezérkari főnök jelenlétében, több mint tapintatlanság, figyelmetlenség. Ez ostoba provokációnak is felfogható. Szóval, rendet a miniszter fejében!
m.macskosz
@világlátó: :) Nincs hozzáfűznivalóm, korrekt hsz. Egyetértek.
bence
Remélem az első Grippen gépen orbán és lázár utazik !!!
m.macskosz
@bence: Kiflicsücsök adósunnyantó szenátorasszony többet tudna mesélni:
hvg.hu/velemeny/20070624_gripen_f16_lobby

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.