Budapest – Itt lenne az ideje visszavenni a tempóból a kormánynak! Legalábbis ami a miniszterek, államtitkárok, helyettes államtitkárok autóvezetési stílusát illeti. Egy év alatt 89-szer bírságolták meg őket gyorshajtásért, vagyis átlagosan négynaponta villant a traffipax. A Blikk megtudta, a büntetések miatt egész vagyont fizethettek ki a fejesek: összesen 3,1 millió forintjuk bánta a száguldozást.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tudok olyan vállalkozást, ahol a dolgozókkal fizettetik meg a gyorshajtást. Persze az versenyszféra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ne sajnáljuk őket, mert van rá pénzünk. Röhögve fizetnek azzal a kezükkel, amelyikkel percekkel előbb a zsebünkben turkáltak.
lajospapa
Életbevágóan fontos dologban siettek. A számlát majd leadják a költségelszámoláshoz, Lívia a titkárnő meg behozza a kávéval holnap.
gödörben
@postamester: Minek a mentelmi jog? Nálam más a neve kibújó jog.
mate03
@Boszi27: A beteg az nem számít!Azzal nem kell sietni!De ha egy hon atyának ,nevezett senki,vadászni siet,nyugodtan száguldozhat,ha a rendőr megállítja,ott a mentelmi jog! ha mégis fel jelenti,nincs probléma majd a mi adónkból befizeti!Így mulat egy Magyar honatya!
Boszi27
@mate03: Ha beteget visz akkor nincs bírság, csak ha éppen nincs súlyos eset a kocsiban, és esetleg hazafelé sietnek a mentősök, mert vége a műszaknak, Vadászat az más kategória, mindennél fontosabb. Lehet többe kerül nekünk, mint az eü, finanszírozása. 2,1 miliióan ezt akarták, én nem: nekem nem ez az értékrendem. :(
postamester
Vagy tizenvalahány éve történt az eset:( Kurier ujságcikk)
Ausztriában az osztrák kancellár Salzburgban volt, és este jött haza Bécsbe a szolgálati Audiva, a soför vezetett. Az A 1-es autópálya egyik részen egy forgalomkorlátozás volt
100 km/óra csökkentve. A soför ezt figyelmen kivül hagyva, továbbra is 130 km / óra sebességgel hajtott ( a megengedett autópálya érték ) az ott levö fix radarberendezés lefényképezte, és a Rendörség elküldte a szabálytalanságról kiállitott 30000 Schillinges
csekket, amit a sorör be is fizetett. Amikor megkérdezték a kancellárt, hogy ilyen esetben van-e mentelmi joga, azt felelte, hogy nekem igen, de a soföröm alkalmazott, nem adtam rá utasitást, hogy szabályt szegve vezessen, és kijelentette, hogy a soför a SAJÀT fizetéséböl fogja kifizetni,megjegyezte, hogy ha sietett volna, a számára engedélyezett és használható megkülönböztetö jelzéssel közlekedik !!!
Érdekes történet, egy demokratikus jogállamban történt meg, és nem valami HirTv, Magyar Nemzet tudósitás...Érdemes lenne ezt a vonalat átvenni az állami vezetöinknek is !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.