Budapest —–10 millió forintos meglepetésbulit szerveztek Andy Vajna 70. születésnapjának megünneplésére. A filmipari kormánybiztos felesége, Tímea (31) teljes titoktartásba burkolózva készítette elő a nem akármilyen partit, azonban a Blikk exkluzív részleteket tudott meg a „zsúrról".

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Milyen sekélyes ez a népség, primitív újgazdagék, műveletlen igénytelen ripacsok. Magamutogató tahók, akiket messze elkerül a kultúra, az igazi érték az elegancia.Legalább annyira szemérmesek lehetnének,hogy nem hivalkodnak a nyomorgó nép előtt. Gátlástalan alja pozőrök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
dec 6.án a gyerek kérdezik hány éves a télapó ? 70 kisfiam ! :-)
Desischado
@evacica: Minden szavaddal egyetértek. Vegyük még hozzá, amit Damu Rolanddal csináltak, mert andy apónak abban is vastagon benne volt a keze!
csa-csa
@1magyar: jaj na! ha nem a Damu barátnőjét vette volna el fel sem merülne a téma!
most mindenki a Timit curvázza lépten nyomon! Savanyú mi?
Persze engem is megesz a sárga, de a Vajnának egyébként is van elég lóvéja! Ezt a "kis pluszt" hülye lett volna visszautasítani nem? Te visszautasítanád?? Ja persze természetesen!! Na ne!!! Ez az egész másról sem szól csak a Damu volt csajáról! Bármelyik oldalról is fikázzátok a Timi curva jól csinálta és ennyi.!
1magyar
@csa-csa: Szerintem is jól csinálta! Nem azzal van a gond, hanem azzal,hogy a Vajna nagyon sok pénzt kap a magyar államtól a semmiért.
csa-csa
@1magyar: jó rendben! maradjunk annyiban ha csak ez lenne az ország legnagyobb gondja marhára örülnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.