Kimutatható az a génállomány, amely megengedi az emberiség kis százalékának, hogy alig néhány óra alvással is képes legyen élni. Barack Obama és Orbán Viktor is krónikusan keveset alszik.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Utolsó kommentként csak annyit: nem gén az, hanem a házi vegyes...
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Nil: 16.46-ra: Ezt irtam en is fentebb: bar en nala nem lelkiismeretrol beszelnek, inkabb a sajat hazugsagai altal keltett stressz tartja allandoan magasan az adrenalin-szintjet, es ettol van az, hogy az ebrenlete pillanataiban is teljesen szetszort, sztem ezert kell a beszedeit is megirni elore, ugyanezert keptelen a nyilvanos vitara, beszelgetesre, mert a keves alvas+ skizoid hajlamtol teljesen elvesztette a koncentralokepesseget...

Egyebkent ujszulott korunkban alszunk a legtobbet, majd ez folyamatosan csokken, kinel gyorsabban, kinel lassabban, az idoseknek eleg, ha csak nehany orat alszanak, ok viszont mar sokszor teljesen meg vannak zavarodva az idovel, tevesztik a napszakot is... De ok legalabb nem egy nepet kormanyoznak, hanem max. egy futasgatlot (jarokeret) a nyugdijasotthonban...:o))
Nil
@mate03: ha volt is apuci kiverte belőle
nyanya001
Né... va lelkiismerete ?
Az lehet az a különös gén ?
JAJMÁR
Mi ebben különös? Ember, vagy nem? :-o
JAJMÁR
@karma1: 12:45 Az én apósom is keveset aludt éjszaka, de aludt minden délután, meg a tévé alatt, sőt, újságolvasás közben is, igaz, mindig letagadta.
Fura egy különleges génje lehetett... :)))
Desischado
Kár hogy nem olyan mint Kumbhakarna, aki az év felét végigaludta. (A Ramajana egyik szereplője) Legalább addig sem lop és rabol ki minket! Aludjék sokáig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.