Újkori Hofi Gézaként folytatja a nevettetést Maksa Zoltán. A humorista, túllépve a standup műfaj egyszerűségén, jelmezekbe öltözve ad egyszemélyes műsort.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nem az utánzás tesz valakit sikeressé, hanem az "egyedisége". Maksát már régen láttam-hallottam, de nem jelent hiányt. Hofit viszont szívesen újra nézném!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@silber13: JAj Dragam, dehogynem konyitasz Te az enekleshez...:o)) Akarki akarmit mond, me'g Hofi nagyon korai parodiai (Louis Armstrong) fergetegesek voltak, az Utcaseprok dala is nagyon jo volt, meg az az egesz lemez, amin ott volt a Feljovok hozzad vasarnap delbe...a Lazitani,... es meg sok mas is... Koos Janossal a Macska-duett,,,,, stb... Na, ugyanez Maksanak NEM fog menni, de ha csak emleket probal allitani Hofinak, es nem egy lenni a sok epigon kozul, akkor meg lehet sikeres a musora...
Másik
Sok sikert neki, de hadd legyek szkeptikus.

Sem utánozni, sem emléket állítani nem kell.
Emlékszünk rá, még a halálunk óráján is, mert nem egy volt közülünk, hanem az életünk része. Hiszen nem tett mást, "csak" megmutatta a mindennapjainkat a maga görbe tükrében. Vagy a görbe hétköznapokat a tiszta valóságukban?
No erre születni kell. Több kell ehhez, mint humorérzék (az a közönségnek kellett). Ő nem viccelt, csak viccesen mondta ki a valót .. Éles látás szociális érzékenységgel, emberi szerénységgel. Ja. És elvégezte a színművészetit, Debrecenben kezdett, így;

www.youtube.com/watch?v=b0_p6jpkw_0
m.macskosz
Nagyon kedvelem Maksa Zoltánt, de nem fordulhat elő,
hogy Hofi Géza jutna eszembe róla.
Hofi egyszeri és utánozhatatlan.
hear
Ezt az orrhangot nem lehet levetkőzni. Talán nem is kell. De ne akarjon Hofi lenni és Latabár se nem. Maradjon Maksa.
mariaberta
Maksa soha nem tud Hofi lenni, még ha bele gebed akkor sem.
És egyáltalán, ki néz meg a Hír TV-n egy humoristát?
tivoli
Miért kell valakit valakihez hasonlítani? De ha már itt tartunk, a mai sztendaposok tanulhatnának Maksától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.