Gyanúsítottként ülő apjuk családjához kívánkoztak a meggyilkolt gyógytornásznő gyermekei. A gyámhatóság figyelembe vette óhajukat: apai nagynénjüknél helyezte el őket. Közben horrorisztikus dolgokról suttognak Darnózselin.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Az emberi hülyeség, butaság határtalan !!!
volvós
A cikket a " szórakozás " rovatban találtam :(
csip-csop
azt kène a kormànyfonek miszter pinkinek megfozni
ipan54
Szerencsétlen nő ! Mennyi jel volt már előzőleg , hogy az élete veszélyben van! Kizárólag azér, mert küzdött a gyermekeiért ! Remélem találtak-találnak "fogást"ezen a nyomorult gyilkoson , bárkli legyen is az ! Nyilván nem véletlenül került előzetesbe a volt fér ! Aki tudja ,hogy hőkezeléssel kell eltüntetni , hogy azonositható legyen a tetem, az akár a cimben szereplő kegyetlenségre is képes lehet ! Természetesen az ártatlanság vélelme megilleti , mindaddig mig nem bizonyosodik be az ellenkezője ! Akárki volt ezért bünhödnie kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.