Budapest – Házról-házra járnak a rendőrök Soroksáron és minden férfitől DNS-mintát vesznek, hogy megtalálják Kardosné Gyurik Krisztina (†36) gyilkosait – tudta meg a Vasárnapi Blikk. Információink szerint a tetthely 3 kilométeres sugarú körében mindenkihez becsengetnek és ahol lakik 17 és 70 év közötti férfi, annak mintáit rögzítik. Lapunk beszélt egy olyan helybelivel, akinél már jártak a nyomozók.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@KERKA: Erre gondoltam én is, de 100%-ig nem voltam/vagyok meggyőződve erről.
Ebből nem kérnék adott esetben!!!
Dr. Felipe
Na de mi van akkor ha a tettes 4 km re lakik a tetthelytől?
kopeba
Töketlen rendőrök , lezárni a határokat és mintát venni minden férfitól , akár magyar akár nem. Ha csak magyaroktól vesznek mintát az már hátrányos faji megkülönböztetésnek számít. Irány az ombudsman.
Főlökött
A tipellőm tele azon szabálytalanságokkal és törvénytelenségekkel, amik körül vesznek bennünket. Mintha senki nem ismerné a törvényeket, szabályokat, pedig ezen szabályok, törvények nem ismerete, nem mentesít senkit! (állítólag)

Milyen felhatalmazással, kinek a megbízásából, az érintettek hozzájárultak-e a mintavételhez ? Ha nem, akkor törvénytelen az egész úgy ahogy van, s annak eredménye is !

Ez olyan, amikor a szőke, hosszúcombú hívogat és téjékoztat arról, hogy rögzítik beszélgetésünket. Kérdezem, tetszett olvasni olyat mint a PTK ? /Polgári törvénykönyv/ Abban pedig az szerepel, hogy a hozzájárulásom szükséges a rögzítéshez. Nyilatkoztatott ? Van hozzájárulásom ? Nincs.
Erre mondja, "akkor nem kell beszélnünk tovább."
Erre mondom : "de Ön hívott, nem én Önt"
Na ez a néninek a 22-es csapdája. Nem tud mit mondani. Én pedig "viszont hallásra..."

Nálunk pl. úgy építik az utat, hogy se terv, se engedély, se hatástanulmány nincs, az utcát úgy látják el ivóvízzel, hogy rácsatlakoztak a tűzcsapra, mely a szolgáltató szerint szabályos és törvényes is. Az út üzemeltetője ( nem a tulajdonos !) úgy gondolja, ez is így szép és jó és törvényes! 1,5 hónapja, nem tudom megközelíteni a tulajdonomat - ingatlanomat.
Szóval én már nem csodálkozom semmin! Ez egy banánköztársaság, jogállamtól pedig oly messze vagyunk, mint az a bizonyos Makó, Jeruzsálemtől.
csa-csa
annak idején ezt miért nem tudták megcsinálni a Tánczos ügyében!!
Pálinkafőző Rézüst
@csa-csa: mert ott tudták, hogy ki az elkövető! És az bizony nem a Tánczos volt...:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.