Budapest – Gyémántbizniszbe vág bele Vajna Timi (31). Nem is akárhogyan, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A cím helyesen:
A magyar adófizetők pénzéből, 3 millió szegénységben élő magyar kárára nyit boltot Vajna Timi
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Lehet, arra készül ezzel a "saját lábra állással", hogy idővel megszabaduljon a vén sz@rtól?"

Kedves Des, erre nem is gondoltam :-)
Pedig még férfi szemmel sem egy Adonisz a Bandi bácsi. De azt sem tudom, hogy 38 évnyi korkülönbség mennyit tud szépíteni egy emberen,
Desischado
@F_Viktor: Már akinél. A külsejétől is hányingerem van, szó szerint, de ami belül van... A sáros cipőmhöz sem engedném közel ezt a férget! Amúgy hol voltál? Hiányoltalak!
F_Viktor
@Desischado: Munka volt. Egy hete a repülőről leszállás után Bp.-en tudtam egy jót tüntetni. Utána futkosásból telt minden napom, két óvodának a rászoruló gyerekeknek ajándékokat gyűjtöttünk.
Kedden este egy barátom lehívott a határhoz, szörnyűséges állapotok vannak, mindenhol 10-30 fős menekült-csoportokat látni. Zömében fiatalok, családok pici gyerekkel.
Magyar részről a fityeszre jellemző embertelenség tapasztalható. Rendőri brutalitás, embertelen bánásmód. Polgármester által feltüzelt polgárőrök, fegyveres "magánhadsereg".
Egy 1 év körüli kisgyerek a kórházban kihülésben meghalt. Állítólag egy családapát félholtra vertek. A brutalitás magyar részről, mást még nem mondhatok, most gyűjtjük a hiteles adatokat, amiket eljuttatunk Brüsszelbe.
Mennek a kérdések Pintérhez és Hendéhez is.
Kb. ennyi pár mondatban. Nagyon nagyon elkeserítő ami ebben az országban történik.
Desischado
@F_Viktor: Szörnyű, amiket írsz! Szegény baba! (könnybe lábad a szeme) Mi a fenéért kell egymást bántani?! Olyan jó lenne a békesség! Egyetértek, írjatok csak az Uniónak! De azt se felejtsétek már ki, Viktor, hogyan bánik ez a kormány a szegényekkel! Hallottad, hogy elveszik a segélyt?! És minden mást? Ezt is tudósítsátok már! Amúgy a lelked hogy bírja? Mert ismerve téged, biztos padlón vagy most azoktól, amiket láttál!
Sajnos, ezekre minden aljasság kitelik. És állítólag "emberek"?! Hát én kétlem! És tudtatok azoknak a szegény embereknek segíteni?
A pintérhez meg a hendéhez írhattok rogyásig, a fülük botját sem fogják rá mozdítani, sajnos!
F_Viktor
@Desischado: Nagyon nehéz beszélni róla, mondatokba foglalni amiket a napokban láttam :-(

Ezek a menekültek mindent megtesznek, hogy a magyar hatóságra kedvező kép alakuljon ki róluk, pl. a határ innenső oldalán átöltöznek kifogástalan ruházatba, leveszik átázott, sáros ruháikat. A hatóság minden "parancsát" teljesítik, pl. zárt csoportban felsorakoznak, ha kell leülnek a hideg betonra.
Beszélgetni velük ritkán sikerül, csak akkor, ha még nem érkezett ki a rendőrség. Ők már nem engedik se a beszélgetést, se a videózást.
Szomorú, hogy a vacogó embereket még az autókba sem tudjuk beültetni melegedni, mert akkor embercsempésznek számítanánk :-(
Hende még nem reagált arra a kérésünkre, hogy biztosítanának e katonai sátrakat, fa tüzelésű kályhákat (két erdőgazdaságtól sikerült kikunyerálnom ingyenesen tüzelőfát).
Várjuk Pintér válaszát is, hogy a Schengeni Alapból juttatott EU-s pénzeket mire költik.
Desischado
@F_Viktor: Csak ismételhetem magamat, ez szörnyű! A leveledből is kihallom, hogy lelkileg megviseltek a látottak. Sajnos, bár ne legyen igazam, - ezekhez hiába írtok. Nem hallják meg a bajbajutottak szavát! Majd tudósíts már, hogy mi van ezekkel a szerencsétlen emberekkel! Nem elég, hogy a hazájukból menekülniük kellett, még ilyen embertelenül bánnak velük! Komolyan, néha szégyellem, hogy az ilyenek miatt ennyi nyomorúság van, és őket ez nem zavarja! Pedig állítólag ők is emberek. (Személyes véleményem: Egy nagy büdös túróst azok!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.