Kést szorítva az arcához erőszakolt meg egy 17 éves győri lányt egy 28 éves férfi. M. Balázst a tini édesapja fogta el. Az egykori rendőr megverte lánya meggyalázóját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Na, végre...így kell intézkedni...

...de ne tessenek tapsolni, tisztelt lányos szülők! Most jönnek a tornából felmentett, szódásüveg szemüvegű jogvédők, akik kiállnak a szerencsétlen, beteg elkövető mellett, és a végsőkig fognak küzdeni az emberhez méltó jogaiért..

az első, amit az elkövetőért tesznek, hogy azonnal feljelentik a"önbíráskodó" apukát..példás büntetést követelve... a (sértett) lány jogaival mi lesz, az nekik másodlagos...

csak tessenek figyelni..a hírekben nemsokára megjelenik a csúnya verekdő apuka példás büntetését követelő jogvédő..amellett, hogy kérik az elkövető felmentését, mert beteg szegény..

na? fogadjunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Nekem leányom van. Unokám is leány, már éppen túl a 20 -on. A vőm álláspontja ebben a kérdésben keményebb mint bármi jogi kategória. Azt hiszem én sem tudnám elviselni az elkövető védelmére felhozható, mentő, felmentő körülmények mérlegelését. Egy egész életre fennmaradó traumával, megalázottsággal szemben nem tudnék semmilyen büntetéssel kiegyezni, mint csak a teljes eltávolítással a társadalomból.Lám ez az eset is azt mutatja, a jog nem jól határozza meg az ilyen elkövetők " nevelő " jellegű szankcionálását. Meg kell találni a fogva tartás formáját, módját az ilyen elkövetők számára, nem szabad visszaengedni az emberek közé őket.
Az egészségügyi vizsgálatok eredményeként meg kell találni a megoldást arra, hogy az arra érdemes visszaesők számára humánus eljárással lehetőség teremtődjön az olyan szabadulásra is, hogy ...ugye értitek! Bándi Kata erőszakos gyilkosa nemsokára a képünkbe nevet.
intrepid
Az emberke ugye azt mondta védekezésül, hogy csak rabolni akart. Jó, legyen, egy rablás kisérlete egyszer. másodszorra meg egy befejezett nemi erőszak. A kettőt összeadva ki lehet olyan itéletet hozni, hogy többet ne lásson villanyszámlást.
mariaberta
Jól tette! A hivatalos eljárás éveket vett volna igénybe. Ez viszont a szemet szemért
ősi elintézés. Örüljön a pasas, hogy nem lett belőle eunuch.
Dr plágium
Helyesen döntött az APA!
A helyében én is megtettem volna.
Azért érdekes, hogy előbb rátalált a bűnözőre mint a "kollégái".
Törölt felhasználó
Tisztelem az apát, hogy türtőztette magát és "csak" csak a fejét verte szét.. Főleg, hogy rendőrről van szó, akinél pisztoly is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.