70 év elteltével is nehéz borzalom nélkül végignézni azokat a fotókat, amiken egy drezdai légópincében meghalt emberek vannak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
borzalom brutál amit műveltek a németek másokkal és önmagukkal :-((((
Senara
@dömdödöma második világháborúban több alkalommal került sor 1944 őszétől kezdve a brit és az amerikai légierő által. Különösen ismertté vált az 1945. február 13–15. közötti négy támadáshullám. Az áldozatok pontos száma nem ismert, a különböző kutatások 20 000 és 500 000 közé teszik, a legtöbben 150 000 és 200 000 körülire. A legújabb történeti kutatás szerint 22 700 és 25 000 közötti számú ember halt meg. A belváros nagy része, valamint az ipari és a katonai infrastruktúra teljesen megsemmisült.
bundi
@dömdödöm: ez nem a németek műve volt...
de olvasd el az 5-ös számú vágóhíd-at vonnegut-tól
dömdödöm
@Senara: @bundi: Jó tudom , Hitler és a nácik robbantották ki .
papa.49
Láttátok már Drezdában a Szent Miklós templom romjait???
Kábé 5-10 méter vastag téglából rakott falak több négyzetméternyi darabokban kidőlve, gondolod hogy a légópince mennyezetét nem ütötte át, ÁTÜTÖTTE...
Borzalmas, de ne feledjük azt se amit a németek műveltek, Angliában, Franciaországban, egy valamit nem szabad elfeledni sohasem, ŐK KEZDTÉK, AZ ANGOLOK,AZ AMIK, A FRANCIÁK BEFEJEZTÉK...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.