Az elmúlt négy évben kamerák figyelték a Gáspár család minden percét- írja a Kiskegyed. A kezdetekkor még Győzi kedvence, a zebraminta borított mindent, de az idők során a csíkokat száműzték az erős színek. A műsor nézőinek valószínűleg az volt a véleménye, hogy az intenzív színű falak, bútorok és kiegészítők tökéletesen illenek az életét latinos hangulatban élő családhoz.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Aha, mert titokban IQ bajnok... jajjjjneeeeeeee
drg
Az RTL Klub "SZTÁRJA". Na itt kezdődik a hiba...!
drg
Mindennek van egy határa. Lehet sztár valaki, de ehhez ne használja fel a családját!
Nem hiszem, hogy annak a kislánynak aki úgy nő fel, hogy minden mozdulatát – még a wc-n is – kamerák követik normális identitása alakulhat ki. Ilyenkor hol vannak a gyerekek jogai, a szülő mindenben dönthet helyettük?
Nem ismerem a családot, lehet valójában egy kedves, értelmes, megkomolyodott ember a Győzi. Mondom lehet. De lehet ez már késő a gyerekeinek…
Zwei
aki vásárra viszi így a bőrét, ne csodálkozzon semmin, lehet, hogy "eredetileg" pénzért játszotta el a buta bunkót, de ezt, már az isten sem fogja lemosni róla; az marad, amit csinált magából négy év alatt:-I
eberti
Ha játszotta a butát,ha nem,mindenesetre anyagilag jól járt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.