Balmazújváros — Mély csend és döbbenet telepedett csütörtökön a kis balmazújvárosi utcára, ahol immár üresen áll az M. család háza: az apa, M. Imre (†42) meggyilkolta gyermekeit, feleségét, majd önmagával is végzett. A ház valóságos mészárszékké változott; a férfi egy baltával végezte ki szeretteit: odabent minden vérben úszott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen, akár mobiltelefonról is hívható 116-123-as telefonszámot!
Anna Mária
@Mirabilis: Nem tudhatod, hogy mit éreznek azok, akik kiterjesztett öngyilkosságra készülnek.
Nagyon kell figyelnünk egymásra, a szörnyű tetteknek mindig vannak könnyen észrevehető előjelei. Meg kell keresni a professzionális segítséget: a fenti telefonszámon mindenki kap eligazítást hova forduljon.
Anna Mária
@Mirabilis: Fogalmam sincs, hogy folynak ezek a dolgok.
A valóság mindig felülmúlja a fikciót.
Azt tudom, hogy nagyon oda kell figyelni az emberekre, rettentő sokan vannak kiborulva, és sokkal többen küzdenek mindenfajta segítség nélkül pszichés betegségekkel, mint ahogy azt gondolnánk.
Sajnos Magyarországon egyelőre még nem alakult ki annak a kultúrája, hogy a pszichés problémákat elfogadjuk. Tabunak számítanak, szégyennek. Emiatt éppen az érintettek titkolják a legjobban, hogy bármi problémájuk lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.