Egy eddig nem ismert áldozata is van a borzalmas szegedi éjszakának, amikor ismeretlenek brutálisan összeverték a félvér barátja védelmére kelő Tímeát: B. Pétert félholtra verték, majd letaszították a Tisza Gyöngye hídjáról.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Tisztességes keresztény magyarok igaz???Lehet hogy megtalálják őket és lehet hogy akár el is itélik majd az elkövetőket?
dr. prédikátor
Tisztességes keresztény magyarok igaz???Lehet hogy megtalálják őket és lehet hogy akár el is itélik majd az elkövetőket?
coni
Kár volt felúszítani ezeket a mélymagyarokat mert most már nem lehet megállítani őket és mindenkit ütni vágni fognak akit egy kicsit is másnak látnak. A rendvédelem eddig sem volt a helyzet magaslatán (nem 2 hét, de 5 év után sem), így mindenki félhet aki kilép az utcára.
(Érdemes megnézni azt a videót amit egy turista készített erről a kopasz"ember-állatról" aki igazságosztónak képzeli magát).
F_Viktor
Idézném a cikk egyik kommentelőjét, hogy lássátok milyen szellemet engedett ki Orbán és Vona a palackból. Milyen szellemi toprongyok keltik Magyarország jó hírét a világban (mert biztosra vehetitek, ezek a hírek nagyon gyorsan szárnyra kelnek):

"teljesen mindegy hogy kik, ha a rendőrség nem csinálja a dolgát akkor valakinek el kell végezni a piszkos munkát. Európa fehér és keresztény, ezért is őseink megvédték a magyart és a kereszténységét.Pár száz éve akár nemesi címet adtak ha valaki megvédi az országot a nem idevalótól. Nekem se és egy magyarnak sem jutna eszébe,se nigériába,kubába,libiába,bangladesbe,szíriába stb.költözni,ők se tegyék. Magyarország a keresztény fehér magyar embereké akár tetszik akár nem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.