Estére már pompás időt jósoltak a meteorológusok, így a 128 milliós tűzijáték sem  marad el, és akik a Lánchíd, az Erzsébet vagy a Szabadság híd vonalából nézték a látványosságot, semmiről sem maradtak le.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mézike: Egyáltalán nem tetszett, túl sok volt a szünet, sivár semmi extra, a bombákban, csak az ár az volt magas))))))))
Mézike
@papa.49: Te szegény naiv jól átvertek!
Gondolod azért csinálták hogy neked, nekem tetszen?
Akiknek szánták azok el vannak ájulva a gyönyörtől...:-)
Hm..., mostanában , danában erősen elgondolkodom magamon. Mintha egyre gonoszabb lennék. Na igen ! Nőnek a szarvacskáim.
papa.49
@Mézike: ,,Akinek szánták,, azoknak lehet hogy tévéjük sincs már, azok meg akik láthatták volna a gazdagék, nos azokat ez az esemény nem vonza, így maradtunk mink akik azt hitték még mindig hogy amit mondanak az úgyis van, hát most se volt úgy...Tudod éveken keresztül élőben láttam ezeket a tűzijátékokat mert a Belgrád rakparttól 2 percre laktam a Molnár utcában, így van mihez hasonlítani))))))))Azt meg hogy ,,sárkányosodsz-e,, a Papustól kellene megkérdezni, azt ő látja legjobban))))))))
Mézike
@papa.49: Papustól? Szerintem előbb megkérdezne...:-)
papa.49
@Mézike: Hát tudod szoktam mondani a nejemnek ,,Anyuci megsimogatom mind a 12 fejed,, jót szoktunk nevetni rajta mert ezt lehet szeretettel is előadni, nem gorombán)))))))
Mézike
@papa.49: :-) Nekem még csak három van. de ez zsenge koromnak tudható be. Igyekszem fejlődni, Papus nem kis elégedettségére! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.