Felkavarta a bulvár állóvizét, hogy Zimány Linda, aki modell, összejött Kedves Ferenccel, aki milliárdos. Azóta a celebhősnő lépten-nyomon bizonygatja, hogy ő Kedvest a belső értékei és nem a pénze miatt szereti. Nem történt ez másként Hajdú Péter Frizbijének felvételén sem – írta meg a BorsOnline.

Olyan régóta ismerjük egymást, és annyira biztos lábon áll a kapcsolatunk! Tudod, amikor úgy érzed, hogy valaki mondjuk kilencvenöt százalékban passzol hozzád mindenféle szempontból, akkor már nem keresed azt a maradék öt százalékot az életben

- mondta Zimány a kapcsolatukról, majd így folytatta:

Nagyon sokat segített a Los Angelesben eltöltött két év: mindent megéltem, amit szerettem volna, minden vágyam teljesült, és most tényleg itt az alkalom, hogy házasságot tervezhessek. Sőt a szakvizsgáig szeretnék egy babát is mindenképpen, aztán lehet, hogy jön még egy. Egyelőre azonban a szakvizsgáig csak egy legyen! Ilyen boldog családot alkotunk majd: kutya, ház, gyerekek…

Jelenleg Zimányra 3 éves gyakorlat vár, hogy utána ügyvédi szakvizsgát tehessen, így a Bors számításai szerint 1-2 éven belül szülnie kell, ha tervét meg akarja valósítani.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Aztán majd járhat Ferike az apasági vizsgálatokra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@volvós: Ahogy elnézem, arra inkább neked lenne okod. A stílusod nem csak nekem nem tetszett.
volvós
@enslaved: 18:49

Na erröl lehet megismerni Téged :
Egyszer entero korodban hencegtél a kitiltásaiddal.
hogy " Neked messze elér a kezed "
Gratulálok, megint hibáztál !!!
Semmi rád nézve sértöt nem írtam - veled ellentétben !
Fradigege
Nos, Kedves Ferenc. Ha levelet kapsz, akkor az így kezdődik?: Kedves Kedves Feri!

Azé', ez nem semmi: Olyan régóta ismerjük egymást, és annyira biztos lábon áll a kapcsolatunk! Tudod, amikor úgy érzed, hogy valaki mondjuk kilencvenöt százalékban passzol hozzád mindenféle szempontból, akkor már nem keresed azt a maradék öt százalékot az életben..."
Ihjáááj, azok a bizonyos anyagi hátterek. A pénz, kapcsolatok, ház, kocsi...
enslaved
@volvós: Valóban nem írtál, engem nem is zavart, de tudod amikor a másik embert vádolják, belekeverik egy cikknél, ahol ott sem volt, akkor általában kilövik az illető hozzászólásait.
Knapp75
@enslaved: "Kezdem már unni, hogy van aki enteronak nevez, meg valami cserépizének, most meg valami kabírkámnak... Elmagyarázná valaki végre, hogy mi ez a baromság? Jól mondta egy barátom, aki már régen itt van, hogy van itt néhány zakkant kommentelő, úgy tűnik, igaza volt."

No és miért nem kérdezted meg ezt a "barátodat, aki már régen itt van", hogy miért ismerték fel benned entero-szandokant? ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.