A cseh államfő úgy véli, hogy a menekültek többsége nem érdemel együttérzést, mert általában fiatal, egészséges és anyagilag jól bebiztosított emberekről van szó, akik a gyermekeket csak élő pajzsként használják céljaik eléréséhez- idézte Milos Zemant az Új Szó című pozsonyi lap.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Orbán ezt nem teszi zsebre

A Foreign Policy Magazine Magyarországról készült elemzésének második része a Budapesti félelemkeltő címmel mutatja be Orbán Viktort. Úgy értékeli, hogy a politikus bevándorlásellenes őrületbe hajszolta azt a népet, amely már amúgy is tartott az idegenektől.
A cikk szerint a jelenlegi válság két pólusát Merkel és Orbán testesíti meg. Utóbbi az elmebajjal határosnak minősítette, hogy a kancellár kollektív európai erkölcsi kötelességnek tekinti a közel- és közép-keleti menekültek befogadását. Itt a minden ember megváltását hirdető tan áll szemben a xenofóbiával. A magyar kormányfő abszolút hajlandó arra, hogy behatoljon a magyar néplélek legsötétebb rétegeibe. Már jóval a mostani válság előtt szétküldte a kérdőíveket, majd következtek az óriásplakátok. Felkészítette a magyarokat a bibliai menekülthullámra. Lépései, amelyeket Európa-szerte elítélnek, idehaza csodát tettek a népszerűségével.
www.168ora.hu/itthon/orban-ezt-nem-teszi-zsebre-140122.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.