Furcsa összefonódások, meglepő fordulatok és titokzatos előadók A Dal színpadán január 23-án! A Bors összeszedte a legérdekesebb tényeket az Eurovíziós Dalfesztivál hazai szereplőiről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bajszos-tokos mar volt,...:o))) Miert ne lehetne kopasz is? (Shenead O'Connor)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lópicigáspár: Aha,... Szoval akkor Te voltal a kosalala titkos partnere az AC/DC koncerten, Auckland-ben...:o))) Ne tagadd, tutira igy lehetett csak!...:o))) AKko meg me' nem gyutte' le hozzam? Onnan mar csak 1600 km lett volna az ut...:o))))
eugen4402
@karma1: Ne fogd rám, hogy a külsején szörnyülködtem. Kifejezetten tetszett a hangja is, zenéről szólva csak a fülemre hagyatkozom, a látvány másodlagos.Mellesleg én is blues-imádó vagyok a Canned Heat óta...:-)))
lópicigáspár
@karma1: Egyszer szavadon foglak és meglátogatlak! Már csak az a fránya lottó ötös hiányzik hozzá!!! :))))
karma1
@lópicigáspár: Talan mar egy 4-es is eleg lesz hozza...:o))) Gyere, csengonk nincs, de az ajto nyitva lesz...:o)) Mint mindig...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Úgy mint nálam! Csak a kutya harap meg! :D
karma1
@lópicigáspár: Nekunk olyanunk nincsen, a ket vadmacska elszalad, a siralyok meg a seregelyek max. lesz@rnak, de peldaul azonnal tudsz mosni, ruhat szaritani, es WC-re menni, ehhez be sem kell nyitnod. De ha mar bent vagy, akkor meg is fozhetsz, ha akarsz, de csak a szurt vizet ihatod/hasznalhatod, mert nekunk csak esovizunk van, igaz, abbol 50 ezer liter... Tavkapcsolokat megtalalod, a szamitogepem a fotelom mellett van...:o)) Egy szekreny viszont tele van nasival, a pinceszetunk a szobaban van, egy nagy diszes faladaban, csak a fedelet kell folnyitni. Mi nem iszunk, de mindenhol veszunk az orszagra jellemzo piakat. Ja, sor az nincs, mert aztat mink nem szeressuk...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.