Lagzi Lajcsi szabadulása napján exkluzív interjút adott Hajdú Péter Frizbi című műsorának, amit kedden adott le a TV2. Ebben többek közt arról beszélt: kikezdett vele az egyik női rab.

A mellettem lévő női zárkában lévő hölgy ott hagyta a bugyiját a zuhanyozóban. Kiszámolta, hogy utánuk mi megyünk fürdeni, és amikor ők jöttek visszafelé, mi pedig készültünk, akkor odakiabált nekem: hagytam neked valamit a zuhanyozóban. Amikor beértem, akkor láttam, hogy egy fekete francia típusú bugyit kaptam…

- mesélte Lajcsi, de azt is hozzátette: nem hozta tűzbe az eset.

A mulatós zenészt egyébként annyira megviselték a történtek bent, hogy azon is gondolkozott, azt javasolja a feleségének, hogy a meghurcolásának szégyene miatt inkább váljon el tőle.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Micsoda szigor, akkor miért ferdítette a valót a valótlansággal, Üres folyosó, üres udvar akkor amikor ő elhagyta a zárkát, valami kényszer van a nyilatkozatában, amiről még a börtönbe sem tudott megszabadulni. ("hazugság" művészet a neved) Sejtelme sincs a csalásról, lopásról ezt csak Hajdú hiszi el! Az ügyvédjei nem! Mosni kell Lajcsit hisz szépen tud tejelni, ami a sztárügyvédeket lázba hozza. Időhúzás
a bizonyítékok halványítása, a sajnálat felfokozása a családja irányában, és ő mint egyszemélyes ártatlanság küzd a hatósággal, micsoda kártérítési követelménnyel tud majd az elsikálás után fellépni az igazságszolgáltatással szemben. Erre megy ki az ügyvédi sürgés, csere forgás. Most majd egy bűnpártoló bírót kell találni, aki a feltételezéseket a kibúvókat előnybe részesíti és kész az elsikálási törekvés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Holnap milyen hír jön?
A másik cellaszomszéd, aki viszont férfi volt, szappant hagyott neki a földön?
És ő erre se jött lázba persze!

Jó ez így. Van min csámcsognunk.
A végtelenségig fokozhatjuk a témát.
keresztapa
"Nagyon sokan nincsenek tisztában a celeb szóval.Azt hiszik az valami Szent Grál.Pedig nem,csak egy mumus akit futtat a média és el akarja velünk hitetni,hogy szeretnünk kell" ártatlanságukért mert azt mondja, hogy ártatlan, az lesz ? Vagy sem? Most viszont egy rabosított
hiteltelen celeb!
sokanvagyunk
Az is ajánlkozás volt, amikor letolta a gatyáját - kamerák előtt?
prime777
@Szeparepa2: A dáridóval tudod mennyit keresett ez az ember?
És évekig ment.
Az egy rohadt sikeres dolog volt,attól függetlenül,hogy én piszkosul utáltam.
Mondjuk magától a mulatóstól is kiráz a hideg.
Szóval simán összehozhatott 100 milliót a dáridóból.
Nagyon simán.
És az ilyen embereknek mindig vannak üzleteik is.
Hogy bűnös-e azt nem tudom,de mikor bezárták a múlt évben akkor meg mindenki ki volt akadva,hogy biztosan rálépett valaki tyúkszemére.
Pár hete is azt hallottam,hogy miért nem engedik már ki,hiszen nincsen ellene bizonyíték,minek piszkálják,és,hogy ez már mindenek a teteje.
Most kint van és ez sem jó.
Magyar mentalitás.
Nem is kell azon csodálkozni,hogy a mostani kormány miért tudja megtenni azt a magyar néppel amit most tesz.
volvós
..." hogy azon is gondolkozott, azt javasolja a feleségének, hogy a meghurcolásának szégyene miatt inkább váljon el tőle. "...
Esetleg a francia bugyi tulajdonosa az igazi ok ???
Miért ?? A rabruha alatt nincs bugyi, és ez kivülröl
nem látszik !! Meg a Lajos még férfi...ennyi kihagyás után
az asszonnyal megszokott dolog.( lenne ) ??
vadsanca
Hogy mik vannak??? Talán valami szingli-parti volt a sitten? Mit szól ehhez a feleség? Tényleg annyira charme-os fazon Lajcsi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.