A Tények úgy értesült, az ügyészség nem fogadja el azt a döntést, hogy Lagzi Lajcsi vasárnap hazamehetett az előzetes letartóztatásból és fellebbeznek.

Mint a Tények oldalán írják: Fellebbez és Lajcsi előzetes letartóztatásának hosszabbítását indítványozza a Pest Megyei Főügyészség.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mondtam neked trombitás frédi hogy korán örülsz! Nagy volt a pofád hogy szabadultál! mondtam hogy vedd halkabbra a figurát! Még meleg a helyed nem hült ki!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
Magyarországon, hány ember lopja az áramot, gázt, köztük ismert politikusok, miniszterek is megtalálhatók. Előzetesbe eddig senki se került, Lajcsit ha el akarják tüntetni, eltüntetik, hiába ártatlan, Az erőszakot alkalmazó államunk ezt is megteheti. sokan ültek már kemény éveket ártatlanul higgyétek el.
mariaberta
@levarosbukta: Minden rendben, De mi lesz a többiekkel? Akik ugyanezt csinálják, csinálták, és mégis a hajuk szála sem gőrbűl?
mariaberta
@Horizont: Természetesen van, de ezt elsősorban ki kell vizsgálni és ha bebizonyosodik, a megfelelő ítéletet kell kiszabni.
Csakhogy ugyanúgy kellene eljárni, mint "Győzikével, Kulcsárral, és a többi tisztességesnek"ítélt tisztességtelennel.
levarosbukta
@feri57: "hiába ártatlan'? ezt honnan veszed? A politikusok és a miniszterek nem az áramot lopják hanem a közvagyont, azt sokkal könnyebb és azért még senkit nem ültettek le. Áramot, gázt azt eltudom képzelni hogy kedvezményes tarifával kapják mint kiváltságosok és nem éri meg lopni nekik. A megélhetési áramlopók meg más tészta, azok nem üzletszerűen, -vagy is nem adják el pénzért másnak - hanem saját maguknak lopnak meg a kiccsaládnak. Azokra is ráverik légy bele nyugodt, csak más kérdés az hogy ha megfeszülnek sem tudják rajtuk behajtani mert nincs miből.
feri57
@levarosbukta: Tökéletesen igazad van, de azért nem tudom miért de van kettős mérce is
feri57
@Horizont:
: Lagzi Lajcsi körül Titok lappang, ugyanis nem tudjuk biztosan, hogy lopta e a gázt, villanyt stb..De ha ártatlan és útba van ez a Lajos ember valakinek aki nagy kutya mindent megtehet

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok