A gyilkos azbesztbe belehalt György Zsolt özvegye könnyek között mesélt a Borsnak arról, hogy a kisfia állapota is egyre rosszabb.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Késő huszonéves elektronikai technikusként azt a feladatot kaptam, hogy teszteljek egy áramkört klímaszekrény segítségével. Egy másik üzemrészben kinyitottam a klímaszekrényt és azonnal felismertem a benne lévő azbesztport. Visszatartott lélegzettel óvatosan bezártam az ajtaját és azonnal szóltam a helyiségben tartózkodó felelős beosztású mérnököknek, hogy baj van. A képembe röhögtek és javasolták, hogy fogjak egy rongyot és töröljem le. Hiába szóltam bárkinek, mindenki megmosolygott az aggodalmaskodásomért. Én pedig fejből alkottam meg a táblázatot, hiszen közelébe sem mertem menni a klímaszekrénynek. Jelenleg hatvanadik évemet taposom és nem tudok róla, hogy nálam egészségügyi következménye lenne a kis kalandomnak a klímaszekrénnyel. Nekem szerencsém volt.

Ennek ellenére a mai napig állítom, hogy a tudatlanság és a felelőtlenség rengeteg ember életét, egészségét, testi épségét teszi tönkre a mai napig, hiszen azok akik tehetnének valamit mások egészségéért, biztonságos életéért a huszonegyedik század Európájában is lényegében ugyanazok:
www.youtube.com/watch?v=Z4RHuYmO93s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.