Magyarország - Akár újra kinyithatnak a boltok vasárnap, legalábbis mérlegelik a hétvégi nyitva tartás visszaállítását a Népszabadság cikke szerint.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Nem tudom ki mondta, de ebben van valami, mármint hogy kisebb blamázs engedni a nyitva-tartást, mint egy - bár kétlem - egy valóban bukó népszavazás! =))
karma1
Na, feltalaljak ujra a csovon a lukat! Vajha mi a turorol tudnak a kiskereskedelemben puhatolozni? El sem tudom kepzelni! Amikor milliokert rendelt hatastanulmanyokat egyszeruen letagadtak es fiokban tartottak, akkor most mit erdekli oket, hogy vajon mi lenne a hatasa az ujranyitasnak???

30 eve mukodik jol a teljes uzemu szombat vasarnapi nyitvatartas...
Azt mar tudhatnak a statisztikakbol, hogy mennyi kart okozott a baromsaguk, hany munkanelkulit sikerult igy "teremteniuk" es hany milliard forinttol esett el a kozponti koltsegvetes... Nem lenne eleg, ha a bezart szobaban a falba vernek a fejuket, - de foleg harrach es somjenzsoti fejit - akik akkora elannal zarattak be mindent, amit ugy gondoltak, hogy be kell...Idiotak... A kar mar megvan...
Kutyuska
@coni: Valószínű, hogy ez lesz a választások előtt, de az agyhalott fideszeseken kívül senki nem hiszi már el, bármit is mondanak.
Minden esetre kíváncsian várom az indoklásukat. A boltbezárást azzal indokolták, hogy a dolgozóknak akarnak jót, hogy a családdal lehessenek. Ha igazad lesz és tényleg visszaállítják a vasárnapi nyitva tartást nehéz lesz megmagyarázni, hogy ez miért lesz jó a dolgozóknak. De biztosan megoldják, vagy letagadják, hogy mire hivatkoztak, vagy hazudnak ismét valami orbitálisat.
coni
@Kutyuska:
A CBA-nak nem növekedett a helyzeti előnye a bezárással, amint azt a cikkben is írják a hyper-szuper marketek vasárnapi munkabérfelár nélkül kevesebb emberrel és munkabérrel több forgalmat csinálnak, mivel az emberek szombaton inkább túltöltik a háztartást, minthogy vasárnap nélkülözzenek valamit.
Szerintem templomba se mennek többen, így okafogyottá vált.
Kutyuska
Mindenképpen jól fogunk szórakozni a hazudozásukon, ha a választások előtt ezzel akarnak jó pontot szerezni a zembereknél.
Én már odáig jutottam velük kapcsolatban, ha véletlenül egyszer az életben igazat mondanának - amire szinte nulla az esély - azt sem hinném el.
1magyar
Én a kormány helyében megengedném a vasárnapi nyitva tartást, azzal a mt. módosítással, hogy duplabérrel lehet csak alkalmazottat foglalkoztatni. Ha így is megéri nekik akkor hajrá!
De szabadnapot nem lehetne adni a vasárnap helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.