Budapest — Áll a bál Kiss Ernő halála óta. A váratlanul elhunyt exrendőr hagyatéka ugyanis sok embernek okozhat komoly fejfájást. Saját elmondása szerint rengeteg terhelő bizonyítékot őrizgetett páncélszekrényében. Hogy kikre? Hát mindenkire, aki számított. Állítólag politikusok, üzletemberek ügyészek, sztárügyvédek, de még bírók is a markában voltak. Többször is elmondta a hozzá közelállóknak: ez az ő életbiztosítása. Az anyagok egyelőre azonban nincsenek meg.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Valaki valamikor valamit látott..., ha lett volna akkor miért nem használta fel, ha már a kezében volt az ő "életbiztosítása"?
Van még pár dosszié amit bedobtak a köztudatba, azóta sem nyíltak ki. Most valaki más rejtegeti életbiztosítás gyanánt, mert érintett az ügyben.
nezelodo
@lampa laz: Az ilyen anyagok egy kézben szőkülnek, a saját védelmében, és ha az illető is itthagy bennünket a következő tisztakezű örökli meg a "mindent visz" lapot.
lampa laz
@nezelodo: ezért nem derül ki soha az igazság, mert olyan ez mit a váltófutás, mindig tovább adják, illetve lopják az anyagot. Pedig jó lenne már 1 "befutót" látni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.