Aki már tisztított vagy elkészített nyers halat, tudja, milyen makacsul megmarad a kezén az átható halszag. Főleg, ha nem frissen fogottról van szó, hanem mondjuk fagyasztott tengeriről beszélünk! De honnan ered ez a kellemetlen szag?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..na de a halszag miért volna kellemetlen ?...vagy másképpen a halnak milyen szaga kéne legyen ezekszerint ?
pictor
A sajtnak miért van sajt szaga?--
A halnak sem lehet eper illata, mert hal!--Ez így van rendjén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.