Bár Csepregi Éva nem tagja naturista mozgalomnak, mégis imádja a szabad szellemű nyaralóhelyeket. Az énekesnőnek fiatal korában ugyanis a tömeges pucérkodás segített gátlásai levetkőzésében.

Erdős Péter, az egykori kedves, szerette meg Évával anno a nudizást, aki a meztelenkedésnek köszönhetően nyitottabbá vált és végre sikerült neki elfogadnia önmagát.

Csepregi Évát a nudizás segítette gátlásai levetkőzésében

- Nem vagyok tagja a naturista mozgalomnak, nem is rendszeresen látogattam az ilyen szabad szellemű nyaralóhelyeket. A zenekarral azonban többször is turnéztunk Horvátországban, ahol már komoly hagyománya volt a meztelen napozásnak és fürdőzésnek – mesélt fiatal koráról az énekesnő a Kiskegyednek pár évvel ezelőtt, aki kezdetben kicsit gátlásos volt, azonban rájött: a nudisták között korántsem egymás mustrálása a lényeg.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az énekesnő csak az ilyen strandokon érzi jól magát, de nem jön zavarba, ha valaki nudizni hívja...

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@verum: Tisztázzuk kicsit a fogalmakat. A gátlástalan jelzőt általában pejoratív értelemben használjuk és te egyből erre asszociáltál. Holott itt csak arról volt szó, hogy egy gátlástól szabadult meg Éva. Ha hiszed, ha nem szakorvosok is foglalkoznak a gátlások gyógyításával, mert egészségesebb életet lehet így élni. Nem, nem arról van szó, hogy a "nem szabad lopni" gátlástól szabadítanák meg az embereket, hanem például a szexuális gátlásától. Vannak kapcsolatok, amik ez miatt mennek tönkre vagy ez miatt nem születik gyerek. Ilyen a prűdség. Ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy te itt valamit (gondolom nem szándékosan) félreértelmeztél az áthallás miatt.
human
@verum: Ja és Ádám és Évát azért hoztam fel példának, mert nekik nem voltak gátlásaik szexualitásuk miatt, ezért jól megvoltak meztelenül a paradicsomban.
verum
@human: - no mégegyszer: "A túlzott gátlásosság ugyanolyan rossz, mint a gátlástalanság."
Ennek a fényében mondtam véleményt.
Egyébként Ádámnál és Évánál a meztelenség nem a szexualitásról szól, különben is ketten voltak kezdetben.
Manapság picit többen vagyunk. Nem tartom magam prűdnek, de véleményem szerint a meztelenkedés csökkenti az intimitást két ember között a szexben. És ezt nem pótolja a "technikai" tudás. Nem is véletlen, hogy ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítanak.
Nem tudom, Csepregi Éva milyen mértékben volt gátlásos, én általánosságban beszéltem.
Megismétlem, "A túlzott gátlásosság ugyanolyan rossz, mint a gátlástalanság."
lampa laz
Basszus, én meg félre olvastam a fiú nevét azt hittem, hogy a prímás vetkőztette le...
Csizmás Kond
Szerintem Évikét is utolérte a vénülő celebkór, ami mindenféle hülyeségek kinyilvánitására kényszeríti az illetőt.
Ha valaki gátlásos szinpadon szerepelni azt szerintem nem pucérkodással gyógyul ha meg nem szégyelli pucérkodni akkor miért volna gátlásos a színpadon ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.