Debrecen — Elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az a két egyetemista, akik napokkal ezelőtt egy ember életét mentették meg a debreceni tüdőgondozó előtt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Jó érzés tudni, hogy a bajban számíthatunk a fiatalokra. Minden elismerésem e két fiatalemberé. Szeretném továbbá felhíni a figyelmüket, hogy ők nem egy nénit és nem is egy idős asszonyt mentettek meg, hanem egy szerencsés embert, akinek sok korosztálybeliével ellentétben már megadatott, hogy korának megfelelően élje az életét. Nektek köszönhetően remélem, hogy még nagyon-nagyon sok éven át. Sajnos vagyunk nagyon sokan, akinek a tisztes megöregedés az orbániai illibériai társadalmi rendszerben nem adatott meg. Nekünk hatvankörüliként akár férfiak vagyunk akár nők, még ugyanúgy kötelező toppon lenni mint a húszéveseknek függetlenül attól, hogy meg bírunk-e felelni a munkánkhoz szükséges nemegyszer átlagon felüli egészségügyi követelményeknek. Ha erre nem vagyunk képesek, akkor egy ledolgozott élet után is legfeljebb huszonezer forintos kegysegélyre vagyunk jogosultak ha "szerencsénk" van. Sajnos tudomásul kell venni, hogy a biológiai tényektől függetlenül egy magyar ember a hazájában még hatvanon felül sem lehet néni vagy bácsi.
1magyar
@emerencia: Igen, 63 évesen már idős néninek, bácsinak gondolja a társadalom, de a tetves gazdagok gazdagodása érdekében a kormányok még olyan aktív dolgozónak, mint egy 20 éves fiatalt.
De ez a két fiatal bebizonyította, hogy igenis talpraesettek,jóérzésűek a gyerekeink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.