Törvény előtt felelhet, aki nem gondoskodik idős szüleiről. A kormány egy néhány napja beadott javaslat értelmében a gyermekekre hárítaná az idősödő, nyugdíjas szülők ellátását. Mindezt pedig a Polgári Törvény Könyv (Ptk.) módosításával érné el. Önnek mi a véleménye?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Hol várhatjuk el,hogy gyermekeink,támogassanak minket,akik legalább tudtunk dolgozni a szar Kádár rendszerbe,építkezni strandra járni.Most meg a fejlődő gazdaságnak, kormányunknak köszönhetően,aki dolgozik az se keres annyit,hogy jól élhessen.Éhezés munkanélküliség,korrupció,ami most van.Ha mi nem tudtunk volna építkezni,a gyerekeinknek most nem lenne hol lakni.Szégyen a Magyar népnek a mostani Miniszterünk aki csak a saját meggazdagodásával,hobbijával törődik.
papa.49
@Borsodi: Amit írtál tökéletesen igaz mi is építettünk családi házat, neveltünk 4 gyermeket, mikor odáig értek mehettek tovább tanulni jártuk Magyarország legszebb helyeit, családosan, főleg miután már lett kocsink is...
X-ray
Egyelőre úgy néz ki, hogy a nagyi támogatja a munkanélküli unokáját... Nagyi nyugdíja közel 100 ezer forint, a unoka minimálbére pedig a ló segge alatt van...
Borsodi
A kormányunknak kellene törvény előtt felelni,hogy nem gondoskodik a szegénységben élő embereken akiknek napi megélhetési gondjaik vannak,gyerekek éheznek,családok szétszakadnak utcára kerülnek.De elvárják ,hogy a gyerekek gondoskodjanak az idős szülőkről. Magukról és ha van gyerekük arról elég ha tudnak gondoskodni,főleg ha van hitelük.Itt az élő példa,arra ,hogy egy ötven éve működő cukrászdát azért zárnak be mert elavultak a gépek, amik azóta is jók nem nézik hogy egy öreg embert ezzel a sírba tesznek.Biztos meg van már kinyit cukrászdát,ha fideszes a polgármester igen gyanús ki lehet a bejelentő .Itt Borsodban a fideszes polg.mesterek is Orbán szisztémáját követik.
Nil
@Cicamama55: a nyugdíjrendszer nem így működik - nézz már utána!
HA normális bérek után fizetnénk a nyugdíjjárulékot és nem lopnák el akkor tele lenne a nyugdíjkassza.
Szülő eddig is perelhette a gyereket tartásért- felesleges volt ezt az intézetek jogába tenni. Az intézetek amúgy is nagyon lenyúlják az öregeket - nagyon
nyanya001
Rohadjaok meg, a nyugdíjas támogatja a munkanllküli családtagokat sok mindenről lemond
inkább míg ti dőzsöltök a qrva édesanyátokat pedig ez a nyugdíjas térsadalom teremtette meg azt az értéket, amit ti aljasul ellloptatok , lenyúltok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.