Nézzük is a hozzávalókat: - 2 db közepesen érett banán (a már enyhén pöttyös héjú a legmegfelelőbb a célra) - 400 ml már forrásban lévő víz - 2 evőkanál cukor vagy méz, ha mézzel próbáljuk akkor várni kell amíg langyosra hűl mert magas hőmérsékleten elveszlenek belőle a hasznos tápanyagok. Az elkészítése is egyszerű. Hámozzuk meg a banánt és villával törjük össze. Adjuk hozzá a cukrot vagy a mézet. Mézet csak akkor adjuk hozzá ha már lehűlt. Ha ezek megvannak akkor öntsük rá a forró vizet és várjunk 30 percig. Naponta 4 alkalommal kell belőle fogyasztani adagonként 100ml-t. Minden nap új keveréket kell készíteni és fogyasztás előtt fel kell melegíteni mindig. Már az első napon enyhülni fog a köhögés és néhány napon belül teljesen el is múlik.

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan egy jó éles kés; s mintha elvágták volna! =))
Peller Anikó
"Néhány nap alatt egy szempillantás alatt elmúlik". Valóban, van olyan (delírium)kredenc aki akár néhány napig is szempillant.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.