Kutatások szerint nem elsősorban a citrom levében vannak a hatóanyagok hanem a héjában, a magjában és a húsában is. Ezeknek ellenére mindenki csak a levét fogyasztja. Érdemes mindig tartani otthon a fagyasztóban citromot, számos dolog mellett a rákmegelőzésre is nagyon hasznos. Biztos sokan azt gondolják, hogy a vitaminok és az antioxidánsok csak a citrom levében rejlenek, pedig ez nem így van. Az egyik legegészségesebb a citrom héja, gyümölcs húsa és a magja is. De hogy miért is rakjuk fagyasztóba? Azért kell lefagyasztani, hogy megmentsük a citrom héját és fogyasztható legyen. Először fertőtlenítsük a héjat a vegyszerektől mégpedig szódabikarbónás, almaecetes vízzel. Ezután szeleteljük fel a citromot és a szeleteket tegyük a fagyasztóba. Mikor teljesen fagyos lesz vegyük ki és reszeljük le. Ezt bármilyen italba belekeverhetjük és már kész is a tökéletes védelem a szervezet számára.

Feltöltő: HillVital
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.