Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a pesterzsébeti tanárnő bántalmazói. Egy nő és egy férfi az iskola folyosóján verte meg a pedagógust.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Egyszerű.
Megnyitni 2-3 bányát.
Ha enni akar 1t szén.
Ha inni akar még 1t szén.
Fürdeni akar még 1t szén.
Tiszta ágyneműt akar még 1t szén.
Villanyt akar még 1t szén.
Ha kikerül elmondja a többieknek,hogy megszűnt a konditerem és a színes tévé,nem jó oda bemenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@papa.49: BElefáradtam - nem igaz amit írsz - ennyi
kkalman
Hogy a tanárnő bántotta-e a gyereket, vagy nem, nem a mi dolgunk eldönteni. Ami tény, a tanárnőt bántalmazták. Ő közfeladatot ellátó személy, fokozott védelmet érdemel,és remélhetőleg kap is. Aki egy ilyen személyt bántalmaz, mindenképpen letöltendő büntetést érdemel. Részemről mehetne nekik a 10 év!
papa.49
@Nil: Rendben nem egyezik a véleményünk van ilyen...
kamazuka
Tudja villám!
Ha már a jog útvesztői oly rejtelmesek.A bűnözőt a törvény futni hagyja,mert ő az eladható celeb.
Talán fordítsuk meg a helyzetet.Ítéljük el azt,ki futni hagyja!
Persze ez paradox kissé de be kell látni,ha a bíró,vagy ügyész rokonával történne mindez,ott verné az asztalt ,hogy de azonnal meg ennyi meg ennyi év letöltendőt nekik!
Borsodi
@papa.49: lgazad van ezek nem is fognak soha be illeszkedni mert legtöbb nem érzi jól magát ha rend és tisztaság van.A munka büdös a számukra elég a segély amit a gyerekek után kapnak,vannak közöttük rendes igyekvő családok akik szintén el ítélik ezeket a putrisokat.akik lopnak garázdálkodnak,gyilkolnak mert nincs mit veszítenie,nincs visszatartó erő mint régen .6év letöltendő börtönnel jutalmaznám,ha az én feleségemmel csinálták volna már ülnék mert jobb esetben csak a karjukat törném.
papa.49
@Borsodi: Egyetértek...
Aki a tanítóra emel kezet, szülő, vagy gyerek, annak el kell törni a kezét, ezek meg csoportosan, követték ezt el ami mindenhol súlyosbító körülmény lenne, kivéve itthon, és kivéve ha bokszosok a elkövetők, na ez az igazán szomorú!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.