Érthetetlen, ugyanakkor megdöbbentő mondat hagyta el Bochkor Gábor száját csütörtök reggel élő adásban, a Music FM Önindító című műsorában – olvasható a Bors cikkében.

A rádiós egy olyan hallgatói SMS-t olvasott be, amit tartalma miatt már önmagában is hi­ba volt ismertetni. Ráadásul Bochkor még egyetértő megjegyzést is fűzött a németek II. világháborús veresége miatt szomorkodó üzenethez.

Ez hangzott el élő adásban:

Bochkor Gábor sms-t olvas be: „Bocsi, most hogy mesélsz, már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút!”

Bochkor Gábor: – Egyébként… ööö… én is!

István Dani: – Úristen!

Bochkor Gábor: – Hm?

István Dani: – Hova vezetett volna az?

Bochkor Gábor: – Hát…

István Dani: – Nagyon messzire. Ha nem számolják fel a kis játékaikat.

Bochkor Gábor: – Jó…

István Dani: – …a lengyel erdőkben.

Bochkor Gábor: – Ne, ne, nem, és ne menjünk bele, ez nyilván poén volt a Subi részéről, aki írta. Térjünk rá a nyara­lásra…

Bochkor a Borsnak azt mondta, megbánta tettét, és elnézést kér azoktól, akiket esetleg megsértett vele:

ezúton is elnézést kérek, ha bárkit is akaratomon kívül ezzel megbántottam. Már adásban is igyekeztem korrigálni ezt a hibát.”

A rádió vezetői kiálltak a bűnét megbánó műsorvezető mellett, és lezártnak tekintik az ügyet.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@pali85: Es amikor majd ujra Hegyeshalomnal jon be az importaru az Uniobol - mert enelkul, import nelkul nem tudunk letezni - akkor majd te fogod fizetni a horribilis vamteteleket, szallitast, utdijat? Gondolkodtal mar azon, amit ide beirtal?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
idppp
@new sadik henry: Ezt nevezik freudi elszólásnak! "A freudi elszólás kifejezést arra mondjuk, amikor rejtett gondolataink utat törnek maguknak a nyilvánosság felé, s leleplezik titkainkat." Erre nincs bocsánat!
Fradigege
Hagyjuk már a hülyeséget. Bochkor zsidó gyerek. Elkúrta a poént. Amikor egy hallgatói levélben lezsidószták Boros Lajost, akkor ezerrel kikelt magából. Az ilyen náciktól nem kell semmi. A rádióban hallgattam. Lehet, hogy andyvajna megkörnyékezte, aki most éppen náci. Fő is a feje andynak. Mindent megkapott a zsírmorétól. Nem igazán keresztény és Árpád sarj! Zsidó gyerek andy. Ennyi! Soros György is az. Teller Ede, Szilárd Leó. Atombomba. Vigyázzon Európa a migránsokkal, mert ők nem csípik Izráelt. Én kérek elnézést. A zsidógyűlölő magyaroknak üzenem: elzsidózhatnak. 100 év és nem lesz határontúli Magyarság. Mert a tót, rác, oláh terv ez. Itt kis-magyarországon zsidózunk. Ők csak asszimilálnak. Egy vegyes házasságból 99%-ban nem magyar utódok születnek. Danke zsírmore.
pali85
@Szeparepa2: Valószínű,hogy igazad van,de ez sem jobb,hogy az EU.DIRIGÁL.Ideje volna KI LÉPNI, az Angolokkal,V-4.kel együtt!
telegdilaci
@pali85: Lépjünk ki nyugodtan,akkor MO-nak is annyi! az EU-pénzéból él az Ország!
karma1
@pali85: Es amikor majd ujra Hegyeshalomnal jon be az importaru az Uniobol - mert enelkul, import nelkul nem tudunk letezni - akkor majd te fogod fizetni a horribilis vamteteleket, szallitast, utdijat? Gondolkodtal mar azon, amit ide beirtal?
pali85
@telegdilaci: Figyelmen kívül hagyod,hogy amennyit Magyarország be fizet,annak a töredékét adják vissza,ha nem így lenne miből fizetnék busásan a Brüsszeli vezetőket.Ők nagyon jól élnek a tagsági díjjakból,de már nem sokáig remélem.
pali85
@karma1: De ez oda vissza igaz,mi is,meg a többi is fizetni fogja nekünk is.Hoppá.Ne csak az ő szem szögükből kel nézni a dolgok alakulását drága @karma1.
Nil
Freudi elszólás. Ez van mélyen benne - amikor mást mond, hazudik
F_Viktor
@pali85: Írod:
"Figyelmen kívül hagyod,hogy amennyit Magyarország be fizet,annak a töredékét adják vissza,ha nem így lenne miből fizetnék busásan a Brüsszeli vezetőket."

Ha ezt komolyan írtad, akkor te vagy a sötétség, az idiotizmus, a dilettantizmus mintapéldánya!
MERT:
Az első 10 évben (2004-2014) 8,1 ezer milliárd forintot nyert Magyarország az EU-tagságon, míg a 2014-2020-as költségvetési ciklusban 20,5 milliárd euró (kb. 6 150 milliárd forint!) Magyarország pozitív mérlege!

Írod:
"De ez oda vissza igaz,mi is,meg a többi is fizetni fogja nekünk is."

Mit fizetnek Magyarországnak? Mit gondolsz miért lesz hamarosan EU tag Szerbia és Törökország? Putyinhoz viheted majd a magyar terméket (ha az ukránok rábólintanak!), cserébe kapsz Kalacsnyikovot amivel főbe is lőheted magad!
papa.49
@pali85: Mi még a tizedét se fizetjük annak a pénznek amit különböző jogcímeken kapunk az Uniótól, előbb tájékozódjál, csak a hírforrást is válogasd meg...
papa.49
Az a szpíker egy tajtbunkó)))))))))))))))))
Vosztok
@Szeparepa2: június 10., 17:39
Tévedsz. Szolganépek, akik teljes jogfosztottságban, a Birodalom uralma alatt, annak javára lettek volna kötelesek dolgozni a szlávok voltak.
Minket a segédnép kategóriába soroltak. Nekünk meghagytak volna bizonyos önrendelkezési jogokat.
(Miért lehet az, hogy erről a kötelező menekült-kvóta jutott az eszembe?)
pali85
@F_Viktor: Valószínű,hogy te még igen fiatal vagy,és nem éltél a Horthy korszakban,mert akkor Magyarország,volt az Európa élés kamrája,de amióta beléptették az országot az EU.-ba mindent tönkre tettek.Mert az ilyen rövidlátók mint te még hisztek nekik.Ébredj már fel!Vagy te is Brüsszeltől kapod a fizetésed?Azért véded,nehogy elkerülj a húsos fazéktól.
Vosztok
@pali85:
A földeken cukorrépa, kukorica, búza, napraforgó termett. amit a vasút a cukor, konzerv, olajgyárakba, malmokba szállított. Már csak ez több, mint százezer munkahely.
Plusz a hülyén szétvert KGST-be irányuló exportra termelő gyárak.
Ha Brezsnyev nem tiltja le (a cseh forradalomtól megijedve) az új gazdasági mechanizmusnak nevezett Nyers Rezső féle gazdasági reformot, ami vissza akarta fogni a valóban féktelen szociális adakozást és piacgazdasági elemeket alkalmazott volna, most élhetnénk mint Marci Hevesen. Az EU sokkal kevesebbet ad, mint amennyit elkommunizált. A piacává tett minket.
F_Viktor
@pali85: @Vosztok: Tehát az ország gazdaságát, az ország lakosságának megélhetését, jólétét a mezőgazdaságra alapoznátok annak tudatában, hogy Magyarország éppen elsivatagosodik, az időjárás ciklusai nem stabilak?
Példaként tekintsünk Észak-Koreára, mert ott olyan qva jól élnek a Zemberek?

Mélymagyarnak lenni nemes érzés, de az országot -nem először- a nyomorba lehet vele dönteni!
pali85
@F_Viktor: @F_Viktor:" Az országot nyomorba lehet vele dönteni"Ez történt a belépéssel,ebbe egyetértek veled,87.év tapasztalatot nem nagyon lehet felül bírálni.
F_Viktor
@pali85: Abban a 87 évben mennyit éltél hazugságban?
Miért kellett hitelből élni a 80-as években?
Miért leamortizált, elavult technológiával akart az ország a világpiacra kilépni. Persze eredménytelenül, nem is jött deviza az országba...

Most is hasonló a helyzet. Saját tőke-, termelőeszköz-, fejlett technológia nélkül akartok 9 millió magyart középkori állapotokba hajtani!
Ez népirtás, hazaárulás!
pali85
@F_Viktor: @F_Viktor: Ezeket valamelyik brosúrában,vagy valamelyik nyugatimádó újságíró szüleményéből olvastad,és el hitted,de én nem ezt tapasztaltam .Mielőtt megvádolnál bármelyik párt tagsággal,ki jelentem,hogy soha egyiknek sem voltam és leszek tagja.Csak az igazságot szeretem,nem a könyvekből be magolt süket dumákat.Egy állt.gépész.
F_Viktor
@pali85: Nem "nyugatimádó újságíró" szüleményeit olvastam, de pl. Horváth Ede könyve hiteles képet fest a kádári Magyarország gazdaságáról.

Tehát nem kellett a mezőgazdaságot, a T.SZ.-eket államilag (külföldi hitelekből) dotálni?
Az "exportból" ömlött a valuta az országba? Mert akkoriban ez nemzetgazdasági kulcskérdés volt...
vitamin51
@Vosztok: Na az utolsó mondata nem igazán hihető, mivel fogalmunk sincs, az EU mennyit ad, azt viszont nagyon jól tudjuk, hogy nem lehet kevés, hisz a kormány EU-s milliárdokat nyúlt és nyúl le továbbra is!
Bringás
Bochkor Oberführer! Hűha! Ez aztán a hír!
Vosztok
@F_Viktor: Te hülye seggfej! (A mélymagyarért.)

Másoknak. Izrael sokkal sivatagosabb, min Magyarország. A mezőgazdasága mégis élenjáró.
F_Viktor
@Vosztok: Fáj, hogy lemaradt a piros pöttyös segg? :-))

Írod:
"Izrael sokkal sivatagosabb, min Magyarország. A mezőgazdasága mégis élenjáró."

Aztán miben élenjáró?
Azt tudod, hogy mekkora támogatásban részesíti a gazdákat az állam? Abból tudják a világ legmodernebb technológiáit alkalmazni, ingyenes továbbképzéseken oktatni őket, s évente több személyi konzultációkat tartani.
S még így is csak a déligyümölcs termesztésük számottevő!

Neked orbán csak fityiszt fog mutatni, mert EU-s pénzek nélkül Magyarország egy nagy parlag lenne!
Persze azt is tudd, míg Izraelben az egy főre jutó GDP 36 297 USD, addig Magyarországon - a német gazdaságnak és az EU pénzeknek köszönhetően is - csak 13 465 USD!

Tehát épeszű ember nem álmodozik Európa éléskamrájáról, az erről való ábrándozás megmarad a piros pöttyös seggű mélymagyarjainknak!
pali85
@F_Viktor:Én nem a Kádár korszakról beszéltem,eszembe sem jut,pláne az a mocskos Rákosi korszak,én csak a Horthy rendszerrel hoztam párhuzamban a mait.Ég és föld az előbbi javára.A mai pártok kivétel nélkül csak a megélhetőseik ért harcolnak,de az ország sorsa másodlagos.Marakodnak,nyaliznak a húsos fazékért.A polgári életben éhen halnának.
pali85
@Vosztok: Igazad van,csak azt nem írod,hogy miben?Az arabok elnyomásában?,de ezt is csak az USA.segítségével!Például,már Ilán Mór az Izraeli nagykövet már itt Magyarországon is beleszól az szerkesztők munkájába,hogy mit írhatnak,visszaélve a vendég joggal.Lásd Magyar hírlap,Bayer cikk.
karma1
@pali85: Nem neked fogja fizetni a vamot meg a tobbi illeteket, te nagyon kipihent ! Hanem orbannak es a bandajanak a zsebebe vandorol minden penz, ami BEJON az orszagba. Nem fogod fol, hogy az unios tamogatasok minimalis toredeke jut csak a celberuhazasokra? Mit szolsz a 40 cm magas kilatohoz?
index.hu/belfold/2009/10/04/40_centis_kilato_epult_40_millioert_bodrogkereszturon/
pali85
@karma1: Drága kipihent barátom!Már látom,hogy honnan fúj a szél,miért háborogsz,mert ha te zsebedbe vándorolna akkor csendbe maradtál volna!Ez az ellenzéki mentalitás.Nem az Orbán zsebébe,hanem a Gyurcsányéba,vagy ne talán a Magyar zsidó közösségébe ment volna, akkor sikítoznál örömödben.Ezek vagytok ti,szánalomra sem méltóak.
karma1
@pali85: Ne kezdj el sajnalni, mert kirazna toled a hideg...Jobb, ha atugrasz ezutan a frocsogeseiddel...
pali85
@karma1: @karma1: Nem akartam elhinni,hogy anyád 6 éves korodig a szita alatt tartott,nehogy a macskák elvigyenek,mert nem tudott eligazodni,hogy mi vagy ,de az írásaidat olvasva nem csodálom,hogy anyád így döntött.Ne írj mert ilyen primitív egyénnel nem levelezgetek.Szünj meg,mert büdös még az írásod is.
karma1
@pali85: Miert kiabalsz? Elsore is megertem a nickname-emet, es valoban: a Mamam az olyan idiotak elol tartott a szita alatt, mint te, akiktol meg kellett vedenie..:o)))
Ha viszont feltalaltad a szagos laptopot " büdös még az írásod is.", akkor szaladj be gyorsan a talalmanyi hivatalba, jol fog jonni az a kis mellekes amelle a segely melle, amit az egybites agyadra kapsz...:o)))
Ha nem levelezel velem, akkor azt ugy kell csinalni - csak segitek - , hogy ne ird be a nevemet egyszer se a cimzesbe, es mar mindjart nem is irtal nekem!
Na, mit szolsz? Ja, ne valaszolj, mert nekem viszont tenyleg ez volt az utolso hsz-em hozzad...
Pa'...:o))))
pali85
@karma1: Híres volt apád,mert baromfi kereskedő volt,és van neki egy BAROM FIA.Ende gút alesz gút.
karma1
@pali85: Baromarcu! No vagyok, nem fiu! De te nyugodtan jelentkezz a hermafroditak koze, mert anyad is fiut vart, aztan csak te jottel a napvilagra
pbalage
@pali85: www.youtube.com/watch?v=Df9OfT65zA8
szerinted is milyen jó volt, amikor itt forgolódtak a tankok?
Olyan szép is volt.
De mondjuk lóvét sose adtak.
Toby
ha valamelyik ismerethiányos, húgyagyú szarházi barom nem tudná, a mein kampf a magyarokról, alsóbb rendű népcsoportról szól, s sorsa a szlávokéval azönos sors lett volna, náci győzelem esetén, valahol az Ural mentén.
A Dontól visszafelé pucoló nácik a magyar sebesültszállító szekerekről és teherautókról dobálták le a magyar sérülteket, sebesülteket, enyire voltak "kamerádok"!
Tudatlan idióta hülyék!
pali85
@pbalage: @pbalage: Én nem a háborús időről írtam,hanem a béke időről.A Magyar pengő Európában a legmenőbb.Most sincs háború,de a forint hol kullog?Ne keverd össze a szezont a fazonnal.
pbalage
@pali85: gőzöm sincs, mit kellene ezek alapján elképzelnem. Erről a pengő sztoriról tájékoztass bővebben, ha lehet, plz.
vadnarancs
@pbalage: Miért állsz szóba egy idióta tudatlan barommal? :) Újabb fizetett troll? Vagy ugyanaz új néven? :)
pali85
@Toby:A fogalmazásod alapján te sem vagy egy láng ész!Ezt az alpári kifejezést tartsd meg a családod körében, bölcsőben ringatott barom.
silber13
@pali85: " Est adulescentis maiores natu vereri." Ezt megtanulhatnád te kis bugris!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.