Kilenc évad után a Duna csatorna elköszön az On the spot sorozattól és alkotóitól.

„A Duna Médiaszolgáltató Zrt. és az MTVA ez úton köszönik a stáb eddigi együttműködését, a közösen létrehozott évadokat, az ezek nyomán elért sikereket, amelyekre, mint megrendelők, és mint a sorozatoknak felületet biztosító médiaszolgáltatók mindvégig büszkék voltunk.

Az évek során az On the spot stábja mindvégig saját tematikájuk, saját ötleteik megvalósításán dolgozott, a megrendelő soha semmilyen formában nem korlátozta alkotói szabadságukat. Sőt, igyekezett mind gyártási, mind tartalmi oldalról minden lehetőséget biztosítani.

Most, a 10. évad előtt egy korszak lezárul. Az On the spot stábja – szándéka szerint – folytatta volna az együttműködést,

a megrendelők azonban idejét látták egy rövidebb-hosszabb szünetnek, aminek remélt eredményeként – esetleges visszatérést követően – ismét közönségcsalogató programmá válhat a Cseke-S. Takács alkotópáros mozija” – olvasható a köztévé sajtóközleményében.

A magyar közmédia a dokumentum-sorozatra szánt forrását a következő egy-két évadban egy más tematikájú sorozatra kívánja fordítani, amely elsősorban a közép-, a kelet- és a dél-európai kisebbségek sorsával, élethelyzeteinek és lehetőségeinek bemutatásával foglalkozik.

Az On the spot alkotóinak, Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak sok sikert kívánnak további filmes pályájukon.

Cikk- és címlapkép: Facebook/On The Spot

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ja, jön a sorosozós sorozat, mert kell riogatni a vidék hülyéit az önkormányzati választásokra is.

Még régen a Spektrumon néztem a dok.sorozataikat, szerettem a munkájukat, de a köztévé csatornáit elvből nem nézem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
számomra szomorú ez a hír. Két igenokos, jólfelkészült, jómegjelenésű kiváló tévés embertől válnak meg érthetetlen magyarázattal (szerintem)

Még szerencse, hogy nem kell aggódnom az anyagi helyzetük miatt...
...megérdemelt, jó pihenést kívánok nekik...nagyon remélem, nem keserednek meg e méltatlanság miatt.
justhpeter
Ha ez nem kell a köztévének, akkor adjanak felváltva Orbánt és Rezsiszilárdot studiófelvételként. Utána meg kérjenek több pénzt, mert az évi 80 milliárd kevés. Legyen így akkor is, ha egyébként a nézettség a béka segge alatt van.
Fradigege
Nem is tudtam, hogy volt együttműködés.
simmering73
Már most borítékolható, hogy az új sorozat feleannyira sem lesz sikeres, mint az On The Spot.
vadsanca
További sok sikert kívánok nekik! Talán Amerikában jobban megbecsülik Őket. Szerettem a filmjeiket. Sok érdekes és tanulságos információval lettem gazdagabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.