Az 59 éves férfi vasvillát ragadott, majd hátba szúrt egy malacot, lábainál fogva felemelte, majd földhöz csapta, végül a disznóólba vágta. A malac elpusztult.

A kegyetlen állatkínzás április 15-én történt délután 5 körül. A rendőröket egy debreceni lakos, vélhetően János szomszédja riasztotta – írta meg a Blikk.

A rendőrök a helyszínen elfogták és előállították T. Jánost. Az 59 éves férfi a megalapozott gyanú szerint egy vasvillát szúrt egy malac hátába, majd a lábainál fogva felemelte a sertést, földhöz vágta, majd a disznóólba dobta.

Az állat a bántalmazás következtében elpusztult

– írja a Police.hu.

Kegyetlen – állatkínzót kaptak el Debrecenben – vasvillával ölt a férfi, mert "ideges lett az állatra"

Fotó: police.hu

T. János beismerő vallomást tett, elmondta:

ideges lett az állatra, mert az kiszabadult az ólból, János pedig nem tudta visszaterelni.

T. Jánossal szemben a nyomozó hatóság a napokban befejezte az állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Forrás: Blikk

Fotó: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na most kínozta vagy leölte, mert nem mindegy. Leölni ugyanis szabad az állatokat, le is öljük őket naponta százmillió számra.

Annak ellenére öljük le őket (kérdezés nélkül), hogy esetenként hosszan tartó kínszenvedést okoz az állat leölése. Az állatnak.

Nem várható el egy alacsony intelligenciájú emberformától, hogy a leölni kívánt állatot villamosszékbe helyezze vagy esetleg kölcsönkérje a Semmilyen úrtól a vadászpuskáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.