Nincs szükség feltétlenül erős gyógyszerekre a fülgyulladás kezeléséhez, bizonyos esetekben természetesen úton is megszüntethetjük a tüneteket. Ilyen segítség lehet a fokhagyma, az olívaolaj. Vessünk be ellene négy házi praktikát!

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A leggyakoribb probléma,hogy tisztálkodáskor eltávolitjuk azt a védőréteget ami, ha beszárad a felületet ingerlékennyé teheti. Ekkor kezdődik a piszkálgatás,amitől a füljáratban mozgó zsíradékot piszkáljuk és összecsomósodik. egyébként magától tisztulna a fül kifelé. Ezt a folyamatot vissza lehet állítani. Egyszer a háziorvos cseppet írt ki a fülemre, mert hozzá fordultam a panasszal. Meglepődve láttam a dobozon, hogy szemcseppet írtak ki.
A magyarázat egyszerű a testnedvek egyformák, akár a könnycsepp, amely az arcüreg felé is távozhat. a sós folyadék párolgás után védő réteget ad és megszünteti a kellemetlen érzést .
Van saját szerem is. Ha erősen tisztítom a fülemet, akkor is alkalmazni kell a módszert, vagy más gyulladás csökkentő szert alkalmazok, pl. a NIVEA krémet. ezt egy megnedvesített fültisztítóval viszem az érzékeny külső hallójáratba, amit vattával kicsit felitatom, hogy ne látszódjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.