Folytatódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó háborúja a bíróságon. Hat éve tart a küzdelem közöttük.

Folytatódik a Pártos – Pécsi harc – új párjával, mosolygósan érkezett a bíróságra Csilla

Fotó: Fem3

Immár hat éve jár bíróságra, a lakáson kívül ugyanis több ügyben is küzdenek egymással, és a színésznő fiával, egykori férjével is pereskedett Pártos. A csata még sokáig tart, a gyerektartás körüli bonyodalmak sem zárultak le, közben zajlik a rokontartási és lakáskiürítési per is.

Mosolygósan érkeztek a tárgyalásra Pártos Csilláék. Dániel, az egykori műsorvezető új párja kísérte el Csillát.

A Blikknek Csilla elmondta:

Szerencsére erős férfiak vesznek körül, most már a párommal, Dániellel kiegészülve véd dr. Gerencsér András, és a fiam is mellettem áll, úgyhogy a legjobb kezekben vagyok, a többit a sorsra bírom.

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó több éve pereskedik a budai lakásért is, amelyben a színésznő unokája és az egykori műsorvezető húsz éve él. Pártosnak a bíróság döntése szerint hamarosan ki kell költöznie. Az ügy folytatásától függ, hogy fiának, Csabinak is el kell-e hagynia az otthonát.

A jelenlegi állás szerint ellenem született határozat, és amíg a fiamra vonatkozó felszólítás nem érkezik, addig neki nem kell elhagynia az otthonát. Az elmúlt években – sajnos – jól megtanultam a jogi eljárást, ennek több lépcsője kell hogy legyen, amennyiben őt is el szeretnék küldeni hazulról

– szögezte le a Blikknek Pártos Csilla.

Hozzátette:

a jogi procedúra mellett érzelmi oldala is van az évek óta húzódó ügy újabb epizódjának.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Azt sem tudjuk, hogy ki kivel van, teljesen magánügy, senki sem szeretné ha beleszólnának és főleg ítélkeznének a magánügyükben ! Minek ehhez hozzászólni ha nem érintett az ember benne ?
Sámannus
A kis csávó tiszta nagyapja. Nem lenne szívem háborgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.