A Pesti Srácok arról írt, hogy Kálmán Olga férje, Hoffmann György adásrendező, aki felesége munkáját segítette tevékenységével a Hír TV-nél, most erőteljes trükközésbe kezdett, hogy ne tudják felmondani, a Hír TV korábbi, bosszúszomjas vezetőivel kialkudott, luxus-munkaszerződését. A PS megemlékezik arról is, hogy mikor már rebesgették, hogy újra jobboldali lehet az elmúlt években kizárólag a Jobbiknak és Simicska bosszúszomjának alárendelt televízió, Kálmán Olga megüzente az új vezetőknek, „őt sohasem érdekelte, hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége". Ergo, ha a jobboldali vezetés engedte volna, akkor szívesen maradt volna a televíziónál. Ezt annak ellenére ki merte jelenteni, hogy az elmúlt években minden mondatával a kormányt szidalmazta, és a maga módján mindent megtett, hogy egy akolba terelje a korábban antiszemita és cigánygyűlölő Jobbikot az ex-SZDSZ-esekkel, és megakadályozza a Fidesz kétharmadát. Tehát végtelenül elfogult volt...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
eZERREL megy a pocskondiázás az "emberi méltóság nevében", rugdossák a földön fekvőket! Ez igen, ez olyan keresztényi. Kultúra meg miegymás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@verőce21: mostantól viszont nem lesz veszteséges ez a közpénzen kitartott, eltartott fostalicska hír tv.
verőce21
@bencemacska: A nyereségesek is az adózók pénzéből működnek.
bencemacska
@verőce21: Igazad van, de van aki ad is érte valamit, és annak "önként és dalolva" adjuk! Aki nem ad semmit annak meg fogvicsorgatva!
verőce21
@Horizont: Igen, olyan zöldes, még éretlen!
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 13:57
Pl a köztévétől, ahol a önállóan, - a felesége nélkül - volt alkalmazásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.