Régi nagy kedvencem a tejszínes csokimáz. Egy kis tejszínből és jó minőségű csokoládéból könnyen és egyszerűen elkészíthető. Igazán sokoldalú, ugyanis az állagát tekintve felhasználhatjuk folyékonyan, felhabosítva vagy keményen. Ízlés szerint készíthetjük fehér-, tej- és étcsokoládéból. Színezhető és különböző aromákkal ízesíthető. Ezzel a tejszínes csokimázzal nagyon szépen lehet tortát, sütinyalókát, fánkot csokoládé bombákat és sok finom desszertet bevonni.

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.